Bimcell tarifesi nasıl iptal edilir? Bimcell paket iptali

TAKİP ET

Bimcell paket iptalinin nasıl gerçekleştirilebileceğine ve bimcell tarifenizi nasıl iptal edebileceğinize dair detaylı bilgileri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bimcell paketleri nasıl kaldırılır sorusu Bimcell kullanıcılarının en sık sorduğu sorulardan biridir. Bİmcell, BİM sanayi zincirinin geliştirdiği tanınmış bir operatördür. Müşterilerine uygun fiyatlarla birçok paket sunmakta olan Bimcell, birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Mesajlaşma, sohbet, internet erişimi vb. planları sayesinde öne çıkan Bimcell, uygun paketleriyle öne çıkmakta. Bimcell yüklemesi ve paket işlemleri de kolaylıkla BİM marketlerinden gerçekleştirilebiliyor.

 

Bimcell paket iptal etme

Bimcell’de paket iptal etmek istediğinizde başvurabileceğiniz çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan birisi de sms yoluyla paket iptal etmedir.

Dost S Paketi için IPTAL DOST S yazıp 4551’e sms gönder.

Dost M Paketi için IPTAL DOST M yazıp 4551’e sms gönder.

Dost L Paketi için IPTAL DOST L yazıp 4551’e sms gönder.

Dost XL Paketi için IPTAL DOST XL yazıp 4551’e sms gönder.

Bimcell dost paketini yukarıda belirtilen şekilde iptal edebilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz Bimcell paketlerini iptal edebilmek için çeşitli yöntemleri takip etmeniz gerekmektedir. Paket iptali gerçekleştirmek isteyenlerin hangi paketi veya kampanyayı iptal etmek istediklerine bağlı olarak paket iptali işlemleri değişiklik göstermektedir. Her paket için farklı bir sms koduyla iptale başvurmanız gerekmektedir.

 

Bimcell paket yükleme

Bimcell’de istediğiniz pakete abone olmak ve bu paketleri kullanmaya başlamak oldukça basittir. Bimcell’de bir paket almak istediğinizde arama ekranına *120# yazarak kolayca istediğiniz paketi seçebilirsiniz. Paketinizi seçmenizin ardından karşınıza “1-Satın Al” seçeneği çıkacaktır. Cevaplaya basmanızın ardından ve 1’i tuşlamanızın ardından paketiniz satın alınır. Paketinizi sonradan istediğiniz gibi iptal edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Kısa mesaj sayesinde istediğiniz gibi istediğiniz zaman paketinizi iptal edebilirsiniz.

 

Bimcell tarife değişikliği

Bir Bimcell kullanıcısı olarak tarifenizi değiştirmeye ve farklı bir tarifeye geçmek istiyorsanız işlemlerinizi Bimcell’in Müşteri Hizmetlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Bimcell’in müşteri hizmetlerine 444 4 551 numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Buradan paket değişikliği yapma ve iptal etme işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. 

 

Bimcell paket iptal etme

Bimcell’de paket iptal etmenizin ardından bu paketler artık yenilenmeyecek hale gelir, bunun sonrasında herhangi bir taahhüt veya cayma bedeli istenmemektedir. Bimcell tarifenizi iptal ederken attığınız mesajlar tarifenize göre değişiklik göstermektedir. Bimcell’de paket iptali yaparken yollayabileceğiniz mesajlar örnek olarak şu şekildedir;

Bimcell’de 250 dk veya 500 dk olan konuşma paketinizi iptal etmek için IPTAL500DK veya IPTAL250DK yazarak 4551’e sms atarak paketinizi iptal edebilirsiniz.

Bimcell’de internet paketinizi iptal etmek için ve her ay yenilenmesini durdurmak için IPTALBIMCELL5GB ya da IPTALBIMCELL10GB yazarak paketinizi iptal edebilirsiniz. Paketinizi iptal etmenizin ardından paketinizde bulunan internetinizi paketinizin son kullanım tarihine kadar kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bimcell’de sms paketinizi iptal etmek için IPTAL1000SMS yazıp 4551’e sms atarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bimcell ek internet paketi iptali 

Bimcell’de ek internet paketinizi iptal etmek için şu ifadeleri 4551’e mesaj olarak atmanız gerekmektedir;

1 GB paketi iptal etmek için IPTAL1GB

2 GB paketi iptal etmek için IPTAL 2GB

5 GB paketi iptal etmek için IPTALBIMCELL5GB

10 GB paketi iptal etmek için IPTALBIMCELL10GB yazarak 4551’e mesaj göndermeniz gerekmektedir.