Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı aşk yaşıyor

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında bu akşam final bölümü ile yayınlanacak olan gizli saklı dizisinin başrol oyuncuları Aşk yaşamaya başladı. Dizide birbirine aşık olan iki gizli polisti canlandıran Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal aşk yaşıyor.

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında büyük umutlarla başlayan ancak reyting başarısı elde edemeyen Gizli Saklı dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana gelecek. Gizli Saklı dizisi final yapıyor ancak başrol oyuncularını mutlu etti. Çünkü Gizli Saklı dizisinin başrolleri Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal Arasında aşk kıvılcımları başladı. Dizide birbirine aşık olan iki gizli polisi canlandıran oyuncular gerçek hayatta da aşk yaşıyor.

SİNEM ÜNSAL VE HALİT ÖZGÜR SARI AŞKI BAŞLADI

Genç kuşağın başarılı temsilcilerinden olan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı Fox TV ekranlarında Yaz dizisi olarak başlayan gizli saklı dizisinde başrolleri paylaşıyordu. Dizide birbirine aşık olan iki gizli polisi canlandıran oyuncular gerçek hayatta da iddiaya göre aşk yaşamaya başladı. Son dönemlerde dizilerdeki başrollerin aşk kervanına onlarda katılırken iki oyuncunun da hayranları bu haberden son derece mutlu. Sosyal medyada da birbirine çok yakıştırılan ünlü isimlerin Şimdilik aşklarını gizli tuttukları iddia ediliyor.

GİZLİ SAKLI BU AKŞAM FİNAL YAPIYOR

Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ile buluşturan Gizli Saklı dizisi yaz aylarında büyük umutlarla başlamıştı. Aslında farklı senaryosu ile de dikkatleri üzerine çekti ancak reyting canavarına yenilmekten kurtulamadı. Her ne kadar başrol oyuncuları uyumu yakalasa da dizide farklı bir konu ele alınsa da gizli saklı dizisi final yapmaktan kurtulamadı. Yaz dizisi bu akşam final bölümü ile ekranlara gelecek.