Bir dizi daha elendi: Reyting kurbanları her geçen gün artıyor!

TAKİP ET

İddialı bir başlangıç yapan her dizi maalesef ki öyle kalamıyor. Seyircinin izlenme durumuna göre belirlenene reytinglerde düşük seviyelerde kalması dizinin final yapmasına sebep oluyor. Biz dizi daha reytinglerin kurbanı olarak ekranlara veda ediyor…

Reklam
Reklam

Her dizi iddiasına rağmen ekranlarda tutunamayabiliyor. Bu durum hem yapımı, hem de oyuncuların hanesine kötü şekilde etkileyebiliyor. Ancak konusu, oyuncuları ve çekilen sahneler ne kadara iddialı olursa olsun; o gün televizyonların diğer kanallarında yer alan programlar o dizinin kaderini belirliyor.

Üzücü veda haberi geldi

FOX’un iddialı başlayan; Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrollerinde yer aldığı “Bir Peri Masalı” ekranlara bir türlü tutunamadı ve sonunda final kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Deniz Uğur’un da kadroya dahil olduğu dizi 13. bölüm ile ekranlara veda ediyor.

Dizinin oyuncuları

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda; Alina Boz ve Tarık Emir Tekin, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Mustafa Mert Koç gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.