Bir dizi daha fişini çekiyor! Final yapacak…

TAKİP ET

Yeni sezon dizilerinden bir bir final haberleri gelmeye başladı. Bir dizinin daha fişi çekiliyor!

Reklam
Reklam

Yeni sezonda tutulan diziler en trend listesinde yer alırken reytinglere tutunamayan diler ise bir bir dökülüyor. Bir diziden daha üzücü haber geldi. Yeni sezon dizilerinden biri daha final yapıyor!

10. bölümü görmeden final yapacak

Hayat Bugün dizisi yeni başlamış ve henüz 7. bölümü ekranlarda yayınlanmıştı. Ancak ne yazık ki 10. Bölümü görmeden final yapacak. Netflix yapımı New Amsterdam uyarlaması olarak çekilen Hayat Bugün dizizi Çarşamba günleri ekranlarda yer alıyordu. Rakiplerine yenilen dizinin reytinglerde yüzü bir türlü gülmedi. Dizi 10. bölümü görmeden final yapacak. 

Hayat Bugün ne zaman final yapacak?

Çarşamba günleri ekranlarda yayınlanan Hayat Bugün dizisi reyting yarışında rakiplerine yenik düştü. Aynı gün televizyon ekranlarında O Kız, Bir Peri Masalı, Tuzak ve son olarak da Çöp Adam dizileri yer alıyor. Hayat Bugün dizisi ise 9. bölüm itibari ile ekranlara veda edecek. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Dizide Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol gibi başarılı ve deneyimli oyuncular yer alıyor.