Bir haftada kilo verdiren mucizevi egzersizler

TAKİP ET

Uğraştığınız bir kilo verme hedefiniz varsa, muhtemelen bu fazla kiloları hızlı bir şekilde atmak istersiniz. Genelde hızlı kilo verdiğiniz, ancak tükenince hızla geri aldığınız hızlı, süper agresif kilo verme planlarını desteklemesem de, sağlıklı alışkanlıklarınıza bağlı kalırsanız işe yarayan bir yağ yakıcı egzersiz rutinim var. Bir hafta içinde harika bir şekle girmeye ve kilo vermeye hazır olun.

Reklam
Reklam

Kısa sürede kilo kaybınızı en üst düzeye çıkarmaya çalışırken, egzersiz hacminizi artırırken ağır ağırlıkları kaldırmak önemlidir. Bu, vücudunuzun glikojenini (depolanmış karbonhidratları) tüketirken kasınızı korumanıza izin verecektir. Biraz su kaybedersiniz ve bu süreçte biraz fazla yağ yakabilirsiniz. İşte bir haftada kilo verdiren mucizevi egzersizler…

TRAP BAR DEADLİFT

Ayaklarınız omuz genişliğinde açık ve ayak parmaklarınız düz olacak şekilde bar çubuğunun ortasında durarak Trap Bar Deadlift'lerinizi başlatın. Göğsünüzü uzun ve karın bölgenizi sıkı tutarak kalçalarınızı geriye doğru itin ve kolları kavrayabilecek duruma gelene kadar çömelin. Topukların arasından geçerek ağırlığı kaldırın, bitirmek için dörtlü ve kalça kaslarınızı esnetin. Kalçalarınızı geriye doğru itin ve başka bir tekrar yapmadan önce ağırlıklar yere değene kadar çömelin. 6 ila 8 tekrardan oluşan 3 seti tamamlayın.

PRONATED DUMBBELL ROW

Bir sonraki egzersize, kolunuzu göğsünüz yüksek ve göbek sıkı olacak şekilde sehpanın üzerine koyarak başlayın. Diğer kolunuz dambılı tutarken, dirseğinizi dışa doğru uzatarak vücudunuza doğru geri sürün. Sırtınızın üst kısmını ve arka deliği üst kısımdan sert bir şekilde sıkın, ardından aşağı inerken direnin. Başka bir tekrar yapmadan önce alt kısımda güzel bir esneme yapın. Her kol için 3 set 10 tekrar yapın.

BULGARİAN SPLİT SQUAT

Bulgar Split Squat'a ayakta dururken başlayın. Arka ayağınızı bir bankta veya kanepede dinlendirin ve diğer ayağınız banktan yaklaşık 2 ila 3 fit uzakta olacak şekilde dışarı çıkın. Yanlarınızda bir çift dambıl tutun, ardından arkadaki diziniz neredeyse yere değecek ve öndeki diziniz bir koşucu hamlesi yapacak şekilde vücudunuzu dümdüz aşağı indirin - kontrol altında -. Ardından, ayağa kalkmak için ön topuğunuzdan geçmek için ağırlığınızı kullanın, yükselirken dörtlü ve kalça kaslarınızı esnetin. Her bacak için 3 set 10 tekrar gerçekleştirin.

DAMBIL OMUZ PRESİ

Dumbbell Shoulder Press için, dambılları omuzlarınızın yanına konumlandırın. Avuç içleriniz birbirine bakmalıdır. Çekirdeğinizi sıkı ve kalça kaslarınızı sıkı tutun ve omuzlarınızı ve trisepslerinizi üstte esneterek dambılları yukarı doğru bastırın. Başka bir tekrar yapmadan önce ağırlığı kontrol altında indirin. 10 tekrardan oluşan 3 set tamamlayın.

DUMBBELL 21 CURLS

Avuç içleriniz yukarı bakacak şekilde bir çift dambıl alarak harekete başlayın. Göğsünüzü uzun ve karın bölgenizi sıkı tutarak kollarınızı yere paralel olana kadar yukarı kaldırın. Bu pozisyonda, ağırlığı yedi kez kıvırın, tekrar paralel hale getirin, her tekrarda pazılarınızı tepede sert bir şekilde esnetin.

7 tekrar tamamlandıktan sonra, kollarınız tamamen düzleşene kadar ağırlığı tamamen indirin, ardından yukarı ve aşağı 7 tam tekrar yapın. Bu 7 tekrar yapıldıktan sonra, ağırlığı 7 kez daha paralel olacak şekilde kıvırın, ardından setiniz tamamlandı. Bu dizinin 3 setini tamamlayın.