Bir ilden daha ekmeğe zam haberi geldi! Zam oranı yüzde 100'ün üstüne çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da ekmeğe zam geleceği iddiaları son günlerde çok konuşuluyordu. Ancak yapılan son açıklamalara göre Ocak ayına kadar İstanbul'da ekmeğe zam yapılmayacak. Bugün başka bir ilden ekmeğe zam haberi geldi. Balıkesir'de, artan maliyetler sebebiyle ekmeğe zam kararı alındı. Bugünden itibaren Balıkesir'de ekmek 5 liradan satışa sunulacak.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Ocak ayında 210 gramı 2 liradan satılan ekmek kasım ayı itibariyle 4 fiyat güncellemesinin ardından 200 gramı 5 liradan satılmaya başlandı. Bugün Balıkesir'deki fırın işletmecileri son olarak Haziran ayında fiyatını 3 liradan 4 liraya yükselttiklerini ekmeğe bir zam daha yaptı. 200 gram ekmek fiyatı Balıkesir'de artık 5 liradan satılacak.

Balıkesir'de ekmeğe zam geldi

İstanbul'da ekmeğe zam gelecek söylentileri yalanırken bugün Balıkesir'den ekmeğe zam haberi geldi Nokta Balıkesir Fırıncılar Unlu Mamülleri imalatçıları Esnaf Odası yaptığı açıklama ile 14 Kasım tarihinden itibaren 200 gramlık ekmeğin 5 liradan satılacağını duyurdu. Balıkesir'de ekmeğe zam sebebi olarak artan girdi maliyetleri gösterildi.