Bir istek parça dehşeti daha! Müzisyeni öldüresiye dövdüler

TAKİP ET

Müzisyen Onur Şener, geçtiğimiz günlerde Ankara'da sahne aldığı mekanda istek şarkıyı çalmadığı bahanesi ile öldürülmüştü. Bir istek şarkı dehşeti de Bursa'da yaşandı.

Reklam
Reklam

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in istek şarkıyı çalmadığı gerekçesi ile öldürmesinin yankıları sürerken Bursa'dan da bir istek şarkı dehşeti Haberi geldi. Bursa'da bir grup müzisyen Özkan Süslerer'den çiftetelli çalmasını istedi. Ancak bu istekleri geri çevrilince O grup müzisyene saldırarak öldüresiye dövdü. Yaşadığı saldırı sonucunda müzisyenin kaburgası kırıldı yüzü tanınmayacak hale geldi.

Biraz vakit geçince çalacağını söyledi

Bursa'da bir eğlence mekanında meydana gelen olayda 10 kişilik bir grup istekte bulundukları parçayı iki defa çalmadığı gerekçesi ile müzisyenle tartıştı. Özkan Süslerer, 10 kişilik gruba Biraz sonra aynı şarkıyı çalacağını söylediyse de dinletemedim. Tartışmanın büyümesi üzerine Grup müzisyeni öldüresiye dövdü.

Tanınmaz hale geldi

10 kişilik grup müzisyene saldırırken çevrede bulunanlar kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Olay yerine ihbar üzerine sağlık görevlileri sevk edilirken müzisyenin yüzünün tanınmayacak hale geldiği ve kaburga kemiğinin kırıldığı öğrenildi. Yaşanan olayla ilgili olarak Jandarma tarafından da soruşturma başlatıldı. Yaşadığı dehşet anılarını anlatan müzisyen Onur Şener şu ifadeleri kullandı;

Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oyun oynayan müşterilerden biri geldi ve bana aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi.