Bir istek şarkı kavgası daha! Müşterinin kafasında sandalye kırdılar

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoranda müşterinin istek şarkı istemesi sebebiyle kavga çıktı. Müzisyen istenilen şarkıyı söyleyemeyeceğin i belirtince başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir anda ortalığın karışması ile birlikte şarkı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıldı.

Reklam
Reklam

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir restoranda meydana gelen olayda bir müşteri müzisyenden istek şarkı talebinde bulundu. Müzisyen ise bu şarkıyı söyleyemeyeceğini belirtirken kısa sürede tartışma başladı. Araya diğer müşterilerin de dahil olması ile birlikte tartışma kavgaya dönüştü. İstek şarkı talebinde bulunan müşteri 5-6 kişi tarafından darp edildi kafasında sandalye kırıldı.

Akıllara Onur Şener geldi

İstek şarkı nedeni ile Mersin Tarsus ilçesinde yaşanan olay akıllara müzisyen Onur Şener'i getirdi. Ankara'da bir mekanda sahneye çıkan müzisyen Onur Şener,  kendisine gelen istek şarkıyı sözlerini bilmediği için söyleyememiş ve ardından istek şarkıyı bulunan isteyen grup tarafından feci şekilde darp edildikten sonra öldürülmüştü.