Bir Zamanlar Çukurova'da şok gelişme Haminne karakteri diziye veda mı ediyor? Serpil Tamur diziden ayrıldı mı?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da yeni oyuncular kapıyı çalarken eskilere veda ediliyor. Dizinin sevilen karakteri Haminne ölüyor mu soruları sıkça sorulmaya başladı. Son bölümde Betül'ün Haminne'yi itmesi sonrası yere düşen Haminne diziye veda mı ediyor sorularına yol açtı. Haminne'yi canlandıran başarılı isim Serpil Tamur diziden mi ayrıldı? İşte merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Her hafta içi Perşembe günleri ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sular durulmuyor. Züleyha ve Hakan arasında ilişkinin gün geçtikçe ciddileşmesi devam ederken Betül'ün sakladığı sır ise ortaya çıktı. Bunun üzerine Haminne de bulunan Hakan ve Demir'in resmini almak isteyen Betül şiddete başvurur. Resmi vermek istemeyen Haminne'yi iterek düşürür. Haminne'nin başından gelen kanlar ise öldü mü sorularına fırsat verdi. 


Betül'ün Haminne'yi itmesi sonrası ortalıkta görülen kan izleri üzerine Haminne yaşıyor mu sorusunun cevabı ise yayınlanacak yeni bölümde seyircilerle paylaşılacaktır. "Bir Zamanlar Çukurova Haminne Serpil Tamur diziden ayrılıyor mu?" sorusuna izleyiciler cevap arıyor. Betül ise fotoğrafı ele geçirip büyük sırrı öğrenirken, Haminne'nin sağlık durumunun ilerleyen sahnelerde belli olması öngörülüyor.


 

Bir zamanlar çukurova son bölüm bir zamanlar çukurova haminne öldü mü haminne diziden mi ayrıldı