Bir zamanlar Çukurova final bölümü ile zirvede bıraktı

TAKİP ET

ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi bir zamanlar Çukurova final bölümü ile ekranlara geldi. Yaklaşık 4 sezondan bu yana ATV'de yayınlanmasına rağmen hala reyting sıralamasında başarılı ilerleyen dizinin final kararı sürpriz olurken final bölümü de yine izlenme rekorları kırdı. Kendi rekorunu kırmayı Başaran ve zirvede bırakarak ekranlara veda eden bir zamanlar Çukurova'nın finali izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Reklam
Reklam

ATV’de final sezonu ile ekranlara gelen ve başrollerini Hilal Altınbilek, Furkan Palalı, Altan Gördüm, Hülya Darcan gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova ekrana veda etti. Yayınlanan 4 sezonunda da kendi gününde reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi final bölümünde de kendi rekorunu alt üst ederek gitti. Her ne kadar izleyiciler dizinin final yapması sebebiyle üzgün olsa da zirvede bırakması izleyenleri mutlu etti.

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova her sezonda izleyicilerden tam not almayı başarmış ve izlenme rekorları kırmıştı. Sevilen dizinin final bölümü dün akşam ekranlara geldi ve ekran başında izleyiciler duygusal anlar yaşadı.
 

Final bölümünde de rekor kırdı

4 sezondan bu yana ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi dizi sektörüne adını altın harflerle yazdıran yapımlar arasına girmişti. ATV ekranlarında yayınlanan final bölümüyle de yine reytingleri altüst ederek bir oldu ve öyle gitti. Bir zamanlar Çukurova dizisinin 2022 yılında yayınlanan tüm bölümleri arasında final bölümü en çok izlenen bölüm oldu.

Sosyal medyada çok konuşuldu

Züleyha ve Yılmaz aşkı ile başlayan ardından Züleyha'nın yeni eşi Demir'e aşık olması ile devam eden bir zamanlar Çukurova dizisi tamamen Züleyha'nın hikayesi üstüne dönmeye başlamıştı. Bir Zamanlar Çukurova izleyicileri dizinin adını kaçırmadan bitirmesini istiyordu ama dün akşam yaşanan veda biraz da duygusal oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi sosyal medyaya damga vurdu. Final bölümü çok konuşulan dizi gündemde ilk sırada yer aldı.