Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Çukurova'nın sıcağını üstünden atamayınca üstündekileri attı! Üstsüz paylaşımıyla ne var ne yok sergiledi

TAKİP ET

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle yıldızı parlayan şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin üstsüz pozları sosyal medyayı yaktı geçti.

Reklam
Reklam

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Çukurova’nın sıcağını üstünden atamayınca üstündekileri attı! Üstsüz paylaşımıyla ne var ne yok sergiledi2018 yılından beri atv ekranlarında yayınlana Bir Zamanlar Çukurova şimdilerde son demlerini yaşıyor. Yola ilk olarak Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Selin Genç, Selin Yeninci gibi isimlerle yola çıkan Bir Zamanlar Çukurova’nın as kadrosundan şu sıralar kalan tek isim Hilal Altınbilek. 3.sezonun ortasından bu yana bir ayrılık furyası tutturan Çukurova’ya son olarak veda eden isimlerden biri de Selin Yeninci olmuştu. Üç buçuk sezon boyunca Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci duygusal bir veda mesajı yayınlayarak diziye veda etmişti. Cennetin Sırları, Galip Derviş, Toz Ruhu, Olur Olur, Ah Neriman, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu gibi dizilerde yer aldıktan sonra patlamasını Bir Zamanlar Çukurova’yla yapan Selin Yeninci son günlerin en çok takip edilen isimlerinden biri. 

Çukurova’da oyunculuğunu herkese kanıtlayan Selin Yeninci, Çukurova’dan sonra soluğu TV 8 dizisi olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde aldı. İrem Helvacıoğlu ile başrolü kapan Selin Yeninci öyle bir oyunculuk sergiliyor ki görenlere parmak ısırtıyor. Egzotik güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken Selin Yeninci, Instagram’da da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 
 

SELİN’DEN ÜSTSÜZ POZLAR


Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Selin Yeninci’nin her paylaşımı ayrı bir olay yaratıyor. Selin Yeninci o paylaşımlarına yenilerini ekledi ama ne eklemek. 34 yaşında duru güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Selin Yeninci üstsüz pozlarıyla kasıp kavurdu. Bazı fotoğraflarda da sarı peruk tercih eden Selin Yeninci’nin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Selin Yeninci’nin pozlarına yorum yapan takipleri kalpleri, alevleri ihmal etmedi ve ‘yandı buralar Selin’, ‘çok güzelsin’, ‘göz kamaştırıyorsun’ gibi yorumlar da yapıldı. 

Oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker, Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı TV 8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem karakterine hayat veren Selin Yeninci hem güzelliğiyle hem de eşssiz yeteniğiyle adından söz ettiriyor. İşte Selin Yeninci’nin olay yaratan o pozları…