Biraz önce açıklama yapıldı! Halkbank tarafından devlet destekli olarak 7.500 TL ödeme yapılıyor

TAKİP ET

Halkbank bağlamında devlet destekli olarak 7.500 TL ödeme yapılıyor. Devlet destekleri ödemelerin detayları ise gelmeye devam ediyor. Haberimizin detayında tüm bilgiler mevcut durumda.

Reklam
Reklam

Biraz önce açıklama yapıldı! Halkbank tarafından devlet destekli olarak 7.500 TL ödeme yapılıyor. Halkbank devlet destekli olarak 7.500 TL ödeme yapacak. Halkbank devlet destek garantili 7.500 TL miktarı kadar tüketici kredisini vatandaşlara vereceğini internet sitesinden açıklandı.  Bu bağlamda Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesapları üzerinden husus ile ilgili haberi paylaştı. Eğer isterseniz tüketici kredisine giriş yapmak istiyorsanız Halkbank bağlamında katılım yapılıyor. Kredi politikalarına makul şartları taşımanız lazımdır. İlk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkânı tespit edilen kampanyaya, emekli, sigortalı olarak bir işyerinde iştrak eden devlet memuru da katılabilecek. 

Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta



Bayram sonrası Perşembe ve Cuma günü! Hesaplara 30.000 TL ödeme yapılacak! Son gün açıklaması




 

Halkbank İhtiyaç Kredisine Başvuru Nasıl Yapılır?


Halkbank doğrultusundan ortaya atılan tüketici kredisine müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, devlet destekli 7.500 TL kredi ödemesine hak kazanmak amacıyla en yakın banka şubesine gitmesi gerekiyor. Kimlik ile eş güdümlü gelir belgesiyle eş güdümlü lüzumlu müracaat yaparak hak kazanabilir. Bankada hesabı tespit edilen ve maaş müşterisi olan vatandaşlar, banka şubelerine gitmeden mobil program üzerinden müracaatlarını yapabilirler.



Ayrıca banka doğrultusundan verdiği krediye müracaat gerçekleştirmek amacıyla, mobil program üzerinden 7.500 TL tutarlı ve 3 sene vadeli tüketici kredisi müracaatında bulunabilirler. Krediler masrafsız bir şekilde ve gelir belgeli şekilde alacaksınız. Öte yandan düşük faiz oranlarının uygulandığı kredi süratli bir şeklide hesaplara aktarılabilecek.



Halkbank bağlamında 7.500 TL tutarlı devlet destekli tüketici kredisine katılabilecekler. Banka üzerinden emekli maaşı alan bireyler, emekli maaşları üzerinden borç kapatma kredisi ve yüksek limitli tüketici kredisi kullanabilecek. Şayet nakit gereksinim hissediyorsanız tüketici kredisine katılım sağlayarak krediden faydalanabilirsiniz. 7.500 TL tutarlı, devlet destekli kredide vade seçenekleri 3 sene vadeli olarak gerçekleşiyor. Kredi notunuzun makul olması halinde düşük faiz oranlarından da faydalanılabilir.