Biraz önce açıklandı! 300.000 TL anında alabilirsiniz! Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan yeni haber geldi! Cepler para dolacak

TAKİP ET

Bankalardan yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Büyük miktarlarda ödeme yapılacağı duyurulduktan sonra başvurular için herkes bankalara akın etmeye başladı. Zor dönemlerde vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak için yeni kampanya düzenleyen bankalar hem yüksek miktarlarda kredi imkanı hem de düşük faiz oranları ile para sıkıntısına çare oluyor. İşte düşük faizle kredi veren bankalar.

Reklam
Reklam

Biraz önce açıklandı! 300.000 TL anında alabilirsiniz! Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan yeni haber geldi! Cepler para dolacak...   Devletin desteği ile hazırlanan ekonomik düzenlemelere her gün bir yenisi ekleniyor. Son günlerde artan zamlar ve döviz sıkıntısı nedeniyle pek çok işi ödemelerini yapamamaktadır. Bu yüzden acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara başvurmakta ancak her banka kolay kredi vermektedir. Kredi puanlarının yetersiz olması bu konuda önemli bir etkendir. Yeni karara göre ihtiyaç sahipleri artık kolayca kredi çekebilecek.

e-Devlet bayram harçlığı başvurusu! 500 TL bayram harçlığı var mı, ne zaman verilecek? Bayram parası ne zaman yatacak?



Emeklinin hesabına 2000 TL yatıyor! Bayram öncesi musluklar açıldı, resmen para akıyor! Geri ödemesiz acil nakit para arayana can suyu geldi



Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Asgari ücretli, emekli, memur, işçi için düğmeye basıldı! İşte paraların hesaplara geçeceği tarih!



Son dakika haberi geldi! Bayram ödemeleri başladı! 9.000 TL'ye yakın para hesapta! Asgari ücretli, SGK Bağkur'lu emekli, kamu çalışanı, işsizler...



Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta



NETLEŞTİ! Bayram gelmeden alın! Çalışan çalışmayan herkese ev kadını ve işsizlere 1.750 TL para yardımı!



Emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 1.750 TL ödeme yapılacak! Paralar hesaplara yatmaya başladı!






 

Herkese İhtiyaç Kredisi Veriliyor


Uygun kredi imkanlarından yararlanmak için yapılması gereken tek şey bankanızı seçmektir. Devlet desteğiyle vatandaşlara kredi imkanı sunan bankalar, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tır. Bu bankaların sağladığı kolaylıklar arasında düşük faiz oranı dikkat çekmektedir. 300.000 TL'ye varan kredi imkanını düşük faizle ve yüksek vade farkıyla alabilmek için ister bankalara gidebilir ister evinizden çıkmadan mobil bankacılık üzerinden başvurabilirsiniz.



Bankaların müşterilerine sağladığı kampanyalar bununla da sınırlı değil. Emekli maaşınızı bu bankalara taşıyarak promosyon kazanabilirsiniz. 750 TL'ye kadar ödeme yapan bankalar kredi çekmek için zor şartları da ortadan kaldırıyor. 48 ay vade farkıyla geri ödeme kolaylığı sayesinde vatandaşlar maddi zorlukların üstesinden kredilerle gelebilmektedir. 


 

Düşük Faizli Krediyi Kimler Alabilir?


Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi başvurularının kolayca gerçekleşmesi için başvuruları internet üzerinden de almaktadır. 18 yaşından büyük olan herkes %2'nin altında faiz oranları ile kredi çekebilmektedir. Yalnızca T.C. kimlik numaranız ve telefon numaranız ile kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Krediniz onaylandıktan sonra hesabınıza aynı gün yatmaktadır. 



Özellikle son zamanlarda kamu bankalarının indirimli krediler konusunda farklı seçenekleri sundukları biliniyor. Hem esnaflara hem emeklilere hem de çalışanlara özel farklı kredi kampanyalarının gündeme geldiği biliniyor. Burada uygun koşullarını sağladığınız taktirde istediğiniz gibi kredi çekebilirsiniz!