Biraz önce açıklandı! Cüzdanında Halkbank kartı olanlar dikkat! 1000 TL karşılıksız ödeme var! Bugün başladı!

TAKİP ET

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarıya yönlü hareketlerin gündelik yaşam şartlarını giderek daha da zor bir duruma getirmesi, yurttaşların alım güçlerinin düşmesine ve nakde olan ihtiyaçlarının yükselmesine sebep oldu. Söz hususu nakit sıkışıklığını gidermek hedefi ile seçenek yollar arayan vatandaşlar, hiç değilse market alışverişlerini bütçelerini düşünmeden yapabilmenin rahatlığına ulaşmak adına güncel kampanyaları incelemeye başladılar.

Reklam
Reklam

Biraz önce açıklandı! Cüzdanında Halkbank kartı olanlar dikkat! 1000 TL karşılıksız ödeme var! Bugün başladı! Zorlu ekonomik şartlara rağmen vatandaşın yanısıra yer alan Halk Bankası, yeni dönemde de avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Son olarak kredi kartı ürünlerinden olan Paraf kart kullanıcıları amacıyla yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, alakalı şartları gerçekleştiren bütün vatandaşlara 1000 TL’ye kadar armağan para ödemesinin yapılacağını bildirdi. İşte bankanın alakalı kampanyasına dair ayrıntılar…

Biraz önce açıklandı! 300.000 TL anında alabilirsiniz! Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'ndan yeni haber geldi! Cepler para dolacak


Halkbank Uygulamasını Cep Telefonuna İndirenlere 300 TL Nakit Hediye Ediliyor!


Biraz önce açıklama yapıldı! Halkbank tarafından devlet destekli olarak 7.500 TL ödeme yapılıyor


Halkbank, TEB ve Ziraat Bankası nakit avans alma şartları nelerdir, faiz oranı kaç? Halkbank, TEB ve Ziraat Bankası nakit avans nasıl alınır?





 

Halk Bankası Paraf Kart Kampanyası


Türkiye’nin köklü kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren ve ilerlettiği kampanyaların avantajlı içerikleri ile vatandaşın yanısıra yer aldığını her daim hissettiren Halk Bankası, yeni bir kampanyaya daha imza attığını duyurdu.

Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan yeni kampanyaya göre bireysel Paraf kart sahiplerinin aylık harcama sözüne göre farklılık gösteren tutarlarda armağan para ödülünün verileceği bilgi kapasitesi kaydedildi. 


 

Halk Bankası Paraf Kart


Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcıları amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu alış veriş kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı. Banka, verdiği 12 aylık harcama sözüne göre farklılık gösteren armağan para tutarlarını şu şekilde bildirdi:

·    Aylık 2 bin 500 TL’lik harcama sözüne: 150 TL

·    Aylık 5 bin TL’lik harcama sözüne: 300 TL

·    Aylık 7 bin 500 TL’lik harcama sözüne: 500 TL

·    Aylık 10 bin TL’lik harcama sözüne: 1.000 TL


 

Halk Bankası Paraf Kart Kampanyası Başvurusu


Halk Bankası’nın Paraf kart kullanıcıları amacıyla özel olarak geliştirmiş bulunduğu alış veriş kampanyasından yararlanarak bin TL’ye kadar armağan para kazanmak isteyen vatandaşların, kampanyaya SMS ile katılım sağlamaları gerekmektedir.



Bankaya kayıtlı tespit edilen cep telefonu numaralarından harcama sözü tutarını ve kartın son 6 hanesini aralarında bir boşluk bırakarak yazan ve 3404’e gönderen bütün müşteriler, kampanya kapsamında verdiği para  hediyelerinden yararlanabilirler.