Bircan Bali Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

TAKİP ET

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından biri olan Bircan Bali'nin özel fotoğraflarının ifşa olmasının ardından açıklamada bulundu. 'Kahpelik yapmadım' diyen Bircan Bali Söylemezsem Olmaz programdan ayrıldı mı?

Reklam
Reklam

Bircan Bali’nin özel fotoğraflarının ifşa olmasının ardından açıklamada bulundu. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucularından biri olan Bali, Armağan Çağlayan’a konuştu. “Bence öpüşün, ilişki öpünce güzel” açıklamasında bulunan Bircan Bali, programındaki geleceğine de karar verdi.

Bircan Bali, Söylemezsem Olmaz’dan ayrıldı mı? 

Bircan Bali yaptığı açıklamasında, “Birini seviyorsun öpüyorsun, bekarsın bekar. Biriyle özel yazışmaların var, en özelini yaşıyorsun. Sonra bunu ifşa eden mi suçlu, ben mi? Birine kahpelik yapmadığımı düşünüyorum. Ayrıldığım için ifşa eden yapar bunu. Beni böyle şeyle güçlendiriyor. Ben bilerek içkili ve bikinili fotoğraf koymuyorum. Bu içmediğim anlamına gelmez. Siz ilişkilerinizle kütüphanede kitap mı okuyorsunuz? Yazık! Bence öpün, ilişki öpüşünce güzel” dedi. 

Yapmış olduğu bu açıklamalardan sonra Bali, bugün Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına katılmadı.

Bircan Bali korona mı oldu? 

Yaptığı açıklamalarda bir süre boyunca Söylemezsem Olmaz programına katılamayacağını söyleyen Bircan Bali, Covid’e yakalanma riskinden bahsetti. Yani Bircan Bali’nin Söylemezsem Olmaz programından şimdilik ayrılmadığı söylenebilir. 

bircan bali söylemezsem olmaz beyaz tv