Birce Akalay'ı tehdit eden Cem Küçük'e tepki yağıyor

TAKİP ET

Döviz kurunda yaşanan artışla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma yer veren ünlü oyuncu Birce Akalay'a Cem Küçük'ten tepki geldi. Tehdit gibi açıklamasıyla tepki çeken Cem Küçük'ün kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Cem Küçük'ün açıklamalarına karşı binlerce yorum yaptı.

Reklam
Reklam

Döviz kurunda yaşanan artışla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşıma yer veren ünlü oyuncu Birce Akalay’a Cem Küçük’ten tepki geldi. Tehdit gibi açıklamasıyla tepki çeken Cem Küçük’ün kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları Cem Küçük’ün açıklamalarına karşı binlerce yorum yaptı. Gazeteci Cem Küçük’ün oyuncu Birce Akalay’ın paylaşımına karşılık kullandığı ifadeler gündem oldu. Akalay’ın döviz kurundaki artışa tepki gösterdiği paylaşımına karşılık bir paylaşım yapan Cem Küçük, Birce Akalay’ın ‘yargılanacaklar’ diyerek hükümeti tehdit ettiğini iddia etti ve ‘Son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti’ ifadeleriyle tepki çekti. İşte detaylar…

Döviz Kurundaki Artışa Tepki Göstermişti

Döviz kurundaki durdurulamayan artışa sosyal medya hesabından tepki gösteren ünlü oyuncu Birce Akalay, ‘Bıktım artık. Emeğimizin değeri, paramız iyiden iyiye pul oldu. İşçimiz, halkımız sefil oldu. Fakat birileri ülkeyi yemeye ve doyumsuzca satmaya devam ediyor. Yargılanacağınız günleri görebilmek ümidiyle.’ ifadelerini kullanmıştı.

Cem Küçük’ten Tepki Geldi

Oyuncu Birce Akalay’ın paylaşımına tepki gösteren gazeteci Cem Küçük ise yaptığı tehdit gibi açıklamayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Akalay’ın ‘Yargılanacaklar’ diyerek hükümeti tehdit ettiğini iddia eden Cem Küçük, ‘Birce Akalay sosyal medyaya bakıyor. Konuşulanları duyuyor. Hükümet kesin gidici diyor. Bunların hepsine bir özgüven gelmiş. Birce Hanım, son 20 yıldır böyle konuşanlar ya içeri girdi, ya kaçtı ya da kariyerleri bitti!’ dedi. Cem Küçük’ün kullandığı bu ifadelere sosyal medyadan tepki yağdı.