Birce Akalay İbrahim Çelikkol ile çıkan aşk dedikodularına cevap verdi

TAKİP ET

Son dönemlerde Netflix projeleri ile çok konuşulan ünlü oyuncu Birce Akalay bir süredir yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile anılıyor. İkili geçtiğimiz haftalarda birlikte tatile çıkmış ve verdikleri pozlar sonrasında aşk dedikoduları da alevlenmişti. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ile çıkan aşk dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında 2017 yılında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk isimli dizide başrolleri paylaşan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol daha sonrasında çok yakın arkadaş olmuştu. Son olarak Netflix'te yayınlanan projeleriyle adından çok söz ettiren Birce Akalay, geçtiğimiz haftalarda ise İbrahim Çelikkol ile birlikte tatile çıkmıştı. Bu sırada İbrahim Çelikkol’un eşinden boşanması ve aynı zamanda tatilde ikilinin samimi pozlar vermesi aşk dedikodularını da beraberinde getirmişti.

SAMİMİ POZLARI OLAY OLMUŞTU

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol Geçtiğimiz aylarda birlikte tatile çıkmış Bu sırada Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflar Aşk dedikodularına yol açmıştı. İbrahim Çelikkol’un çocuğunun annesi mihre Çelikkol ile evliliğini de bu süreçte sonlandırması dedikoduları da ayyuka çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Levent'te menejerlik şirketinden çıkarken görüntülenen Birce Akalay aşk iddiaları ile ilgili konuştu.

İBRAHİM BENİM ÇOK CANIM DOSTUM ARKADAŞIM

Birce Akalay İbrahim Çelikkol ile çıkan aşk dedikoduları ile ilgili yaptığı açıklamada çok yakın arkadaş ve dost olduklarını söyledi. İbrahim Çelikkol’un eski eşi Mihre Çelikkol ile de çok yakın arkadaş olduğunu belirten Birce Akalay, böyle şeyler çıktığı zaman bazen gördüğünü bazen de üzüldüğünü söyledi.