Birikmiş parası olana talih kuşu kondu! Son dakika 7 banka faizi arttırdı, 32 günlük vadeli mevduat faizleri patlama yaptı! Bir koyun iki alın!

TAKİP ET

Bankalarda yatırım amaçlı vadeli mevduat hesapları sıkça kullanılmaktadır. Vade süresi arttıkça alınacak faiz oranı da yükselir. Son bir haftadır 7 banka 32 günlük faiz oranlarında büyük yükseliş meydana getirdi. Bu sayede kişiler ellerindeki paralara olduğundan daha çok değer kazandırma imkanı sağlama fırsatı buldu. 

Reklam
Reklam

Bankaların bundan faydası ise müşteri sayılarını yükseltmesi olacaktır. Yerli kadar yabancı müşterilere yönelik fırsatlarda bankalar tarafından yıl içerisindeki belli dönemlerde gerçekleştirilmektedir. Burada 32 günlük mevduat faizini yüksek veren bankaları tercih etmek aynı zamanda karlı bir yatırım yapmak anlamına gelecektir.

Bankaya koy paraya para deme! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları nirvana'ya çıktı! Aylık 7.433,42 TL...


E-devlet murise ait mevduat hesabı sorgulama nasıl yapılır?





 

En Yüksek 32 Günlük Vadeli Mevduat Faizi Veren Banka


Birikmiş parası olana talih kuşu kondu! Son dakika 7 banka faizi arttırdı, 32 günlük vadeli mevduat faizleri patlama yaptı! Bir koyun iki alın! Son zamanlarda bazı bankalar mevduat faizlerinde yükseltmeye gitmiştir. Fakat bunların arasında bir tanesi en yüksek oranı vererek ilk sıraya yerleşmeyi başarmıştır. İlk sırada Burgan Bank yer alır. Faizin değeri ise % 119.00 düzeyindedir. Bu yüksek orandan dolayı belirtilen bankanın her geçen gün müşteri sayısında artış görülmektedir. Diğer seçeneklerinde güzel teklifleri vardır. Eğer mevduat hesabı kullanılıyorsa araştırma yapmak kişiler için yararlı olacaktır.



Bankalar uzun süredir müşterisi olan kişilere her zaman daha çok olanak tanır. Bu nedenle bu kişilerin kazanç oranları diğerlerine kıyasla yüksek olacaktır. Bunun yanı sıra yeni gelen müşterilere yönelikte yatırım fırsatlarına yer verilir. Hesapta yer alan miktar ne kadar çok ise kazanılacak değerde o kadar yükselecektir. Tam da bu noktada 32 günlük vadeli mevduat beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.


 

32 Günlük Vadeli Mevduat Faiz Değerleri


TL hesapları gibi Dolar ve Euro mevduat faizlerinde de değişiklikler meydana gelmiştir. TL baz puanı olarak 10 değerinde yükselmiştir. Böylece yüzde 17,87 oranına ulaştı. Dolar mevduatlarının hesapları ise 7 baz puanıyla artış gösterdi. Bunun sonucunda oran yüzdelik olarak 1,20 değerine çıktı. Bunları 1 baz puanla % 0.45 ile Euro takip etmektedir. Oranlardan anlaşılacağı gibi yatırımcıların kar elde etme ihtimali oldukça yüksektir. Geçmişten beri en çok tercih edilen yatırım yöntemleri arasında yer alır. Kazanç oranlarında artış olması da kişileri büyük katkı sağlayacaktır.