Bıyık bırakan Hintli kadın sosyal medyaya damga vurdu, bakın neden yapmış

TAKİP ET

Bıyık bırakan Hintli kadın sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Hindistan'da yaşayan 35 yaşındaki kadının bıyık bıraktığını açıklayın fotoğraflarını paylaşınca sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Neden bıyık bıraktığı sorulan kadın çok hoşuna gittiğini ve bu sebeple bıraktığını söyledi.

Reklam
Reklam

Güney Asya ülkelerinden Hindistan'da yaşayan 35 yaşındaki Hintli kadın bıyık bıraktı. Bıyık bırakan Hintli kadın sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Kısa süre içerisinde erkek gibi Bıyıkları ile dikkat çeken Hintli kadın, Bazı sosyal medya kullanıcılarından tebrik mesajları alırken bazılarından ise alaylı mesajları aldı.

Çok hoşuna gittiği için bırakmış

Bıyıklı fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Hintli kadın neden bıyık bıraktığı konusunda da açıklamalarda bulundu. Hem yüz yüze görüştüğü insanlardan Hem de sosyal medya üzerinden sık sık bu soruyu duyduğunu söyleyen kadın bıyığı sevdiğini ve Hoşuna gittiği için bıraktığını dile getirdi.

5 yıldan bu yana bıyığı var

Bıyık bırakmaya karar verdiği sürece de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Hintli kadın, kaşlarını düzenli olarak aldırdığını ancak dudak üstündeki tüyleri alma ihtiyacı duymadığını dile getirdi. Yaklaşık 5 yıldan bu yana gözle görülür bir biçimde bıyık oluşumu yaşadığını söyleyen Hintli kadın bunu kesmemeye karar verdiğini dile getirdi. Shyja isimli Hintli kadın, bıyıksız yaşamayı Hayal edemediğini belirterek koronavirüs sürecinde yüzünü kapattığı için sürekli maske takmayı da sevmediğini söyledi.