Bize Müsaade filminin konusu nedir?

TAKİP ET

Bize Müsaade filmi 30 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girdi. Filmin oyuncu kadrosu oldukça dikkat çekiyor. Film absürt komedi türünde olup yönetmenliğini Giray Altınok üstlenmektedir. Filmin konusu merak ediliyor. Bize Müsaade filminin konusu nedir? Bu haberimizde Bize Müsaade isimli filmin konusunu sizler için derledik. İşte Bize Müsaade isimli filmin konusu...

Reklam
Reklam

Bize Müsaade filmi 2021 yılında vizyona girmiştir. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin konusu araştırılmaktadır. Bize Müsaade filminin konusu nedir?

Bize Müsaade filmi

Kendini film sektörüne adamış üç arkadaşın tanıtım fotoğraflarıyla ile film başlamaktadır. Yönetmen Tekin (Giray Altınok), senarist Suat (Sami Aksu) ve oyuncu Alihan (Fırat Albayram). Bu arkadaş grubu, bugünlerde dizinin ilk bölümünün çekileceği için çok heyecanlılar ve ilk dakikadan itibaren kendileriyle ilgili detaylı izlenimler verdiler. Tekin'in idealist ama gergin havası, Suat'ın karamsarlığı ve takıntısı, Ali Khan'ın 'En İyi Erkek Oyuncu' üçlüsü göz ardı edilmemiş ve trendi yönlendiren olaylar silsilesi şimdiden bizi bekliyor. Dizinin ilk çekimlerinde gruplardan birinin ölümüyle prodüksiyon sona erdi.

Bu yılki yüksek bütçeli yapımda karşımıza çıkan dizinin ilk günden itibaren çökmesi bu arkadaş grubunu şoke etti, oyalama ve dinlenmeye bir çözüm buldular ama Suyat'ın sinir krizi galip geldi. Bu nedenle psikiyatristini görmek için Büyükada'daki hastaneye gitmek zorunda kaldı. Üstelik Tekin ve Alihan'ı birlikte sürükleyecektir.

Aslında hikaye bu hastanedeki sahnelerle gündeme gelecek. Çünkü bu arkadaş grubu hastanede gizli bir deneye tanık oldukları için hapse atılacaktır. Hasta numune olarak ölüme terk edildiğinde Tekin, Suat ve Alihan bir kaçış planı yapacaktır. Absürt komedi severlerin keyifle izleyeceği düşünülmektedir..Yönetmen Giray Altınok'un ilk uzun metrajlı filmi olarak tarihe geçti. Genç yaşına rağmen onlarca film ve dizi sahnesinde oyuncu olarak görev yapan Altınok, yönetmen koltuğunda oturduğu  Bize Müsaade filminde Tekin rolünde varlığını hissedebiliyor. Beklentilerinin çok yüksek olmamasını dile getirsek  de tatlı bir havası var, üç arkadaşıyla birlikte yolunu bulup eğlence sektörüne hizmet ederek vakit geçiriyor. Dalga geçer gibi güldüğü ve her dakikasını sonuna kadar kullandığı söylenemezse de, ideal bir absürt komedinin gereklerini yerine getirdi. Filmin IMDb puanı 5,9 olarak güncellenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Giray Altınok – Tekin

Sami Aksu – Suat

Fırat Albayram – Alihan

Ali Düşenkalkar – Lütfü

Fatih Al – Sinan

Ferit Aktuğ – Bahtiyar

Gizem Ünsal – Melek

Deniz Karaoğlu – Teo

Bize Müsaade filmi Bize Müsaade filminin konusu Giray Altınok