Bizim Çocuklar geçit vermedi! Türkiye-Litvanya maç sonucu

TAKİP ET

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 4. maçına çıkan Türkiye, İzmir'de rakibi Litvanya'yı konuk etti. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen 'Bizim Çocuklar' deplasmanda 6-0 mağlup ettikleri Litvanya'ya yine geçit vermedi. 4'te4 için sahaya çıkan Milli takımımız galibiyet serisini elden bırakmadı ve 4'te 4'e ulaştı. Sosyal medyanın gündemine oturan heyecan dolu karşılaşmada son dönemin merak edilen ismi Tiago Çukur da forma giydi. 

Reklam
Reklam

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta 4. maçına çıkan Türkiye, İzmir’de rakibi Litvanya’yı konuk etti. Galibiyet serisini sürdürmek isteyen ‘Bizim Çocuklar’ deplasmanda 6-0 mağlup ettikleri Litvanya’ya yine geçit vermedi. 4’te4 için sahaya çıkan Milli takımımız galibiyet serisini elden bırakmadı ve 4’te 4’e ulaştı. Sosyal medyanın gündemine oturan heyecan dolu karşılaşmada son dönemin merak edilen ismi Tiago Çukur da forma giydi.  UEFA Uluslar ligi’nde yenilmezliği elinde tutarak ilerleyen A Milli Futbol Takımımız bu akşam İzmir’de konuk ettiği Litvanya’yı bir kez daha mağlup ederek seriyi 4’te4’e çıkardı. Daha önce deplasmanda karşılaştığırakibi Litvanya’yı 6-0 mağlup eden Türkiye, Göztepe’de de rakibine geçit vermedi. İşte Türkiye-Litvanya maçının skoru ve maç hakkındaki tüm detaylar…

Türkiye-Litvanya Maç Sonucu

A Milli takımımız bu akşam rakibi Litvanya’yı Göztepe’de konuk etti. Galibiyet serisini devam ettirmek isteyen Bizim Çocuklar, 2-0’lık skorla rakibini mağlup ederek 4’te4 yaptı. Milli takımda galibiyeti getiren golleri ise 37. dakikada Kaan Ayhan, 54. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti.



Galibiyet Serisi Devam Ediyor

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımımız İzmir'de Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda rakibi Litvanya'yı ağırladı. Uluslar Ligi'nde mağlubiyet almadan tüm maçları kazanmayı hedefleyen Türkiye, çıktığı ilk 4 maçta bu hedefine ulaştı. 4'te 4 yaparak galibiyet serisini devam ettiren Milli takım, yenilgi almadan yoluna devam etmek istiyor.