BKM'de oyunculuk yapan Arif Güloğlu kimdir? Hastalığı ile ilgili son gelişmeler!

TAKİP ET

BKM Mutfak yapımı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar yapımında rol alan Arif Güloğlu hastalığı nedeni ile sevenlerini üzmüştü. Peki BKM'de oyunculuk yapan Arif Güloğlu kimdir? Hastalığı ile ilgili son gelişmeler neler? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

BKM Mutfak oyuncusu Arif Güloğlu kansere yakalandığı haberi izleyenleri ve sevenlerini oldukça üzmüştü. Bu haber sonrasında ise genç oyuncunun sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Yakın zamanda ise Güloğlu’ndan hastalığı ile ilgili bir açıklama geldi. 

BKM oyucusu olan Arif Güloğlu teşhis koyulan hastalık 
BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2'nin dikkat çeken isimlerinden  olan Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandığı söylendi. BKM Mutfak tarafından yapılan açıklamada ise oyuncunun tedavi olduğu ve tedavinin ise olumlu yönde seyrettiği söylendi. 

BKM’den gelen açıklamanın detayları 
“Çok Güzel Hareketler 2 - Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz.”

Bu açıklamanın yanı sıra Arif Güloğlu’da sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada hastalığı atlatacağına inandığını söyledi.

Lenf kanseri nedir?
Lenf kanseri (lenfoma) vücudun savunma hücreleri olan lenfositlerin kanserleşerek kontrolsüz büyümesidir. Lenf kanseri en sık görüldüğü yerler; lenf bezleridir. Lenf bezleri vücudun en önemli savunma mekanizmalarından biridir ve bu nedenle oldukça önemlidir.

Arif Güloğlu kimdir?
Güloğlu 18 Eylül 1997 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. Boyu 1.73 olan genç oyuncu başak burcudur. 19 yaşında İstanbul’a yerleşen Güloğlu burada oyunculuğa ilgisini ve eğilimini sürdürdü ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil olarak oyunculuk hayatını burada sürdürmeye devam etti. Hala kadroda yer almaktadır.  
 

arif güloğlu bkm mutfak lenf kanseri