Black Mirror 6. sezonla geliyor! İşte ilk bilgiler…

TAKİP ET

Dizi dünyasının en meşhur yapımlarından birisi olan Black Mirror, 6. sezonu yayınlamak için çekim hazırlıklarına başladığını açıkladı. Hayranları tarafından uzun süredir beklenen yeni sezon hakkında şimdiden bazı detaylar da verildi.

Reklam
Reklam

2018 yılında interaktif filmi Bandersnatch ve üç bölümlük beşinci sezonu ile 2019’da en son ekranlarda gördüğümüz Black Mirror hakkında sonunda sevindirici bir haber geldi. Dizi tekrar devam ediyor. Variety’nin Black Mirror yapımına yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, sonunda dizinin altıncı sezonu için çekimlerin başladığı öğrenildi.
Variety’nin paylaştığı bilgilere göre Black Mirror altıncı sezon çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Yeni sezonda işlenecek hikayeye dair bir bilgi bulunmuyor, fakat kaynaklar yeni sezon için oyuncu seçiminin halen devam ettiğini belirtti. Ek olarak yeni sezona dair Black Mirror hayranlarını sevindirecek bir haber daha verildi.
Altıncı sezon daha fazla bölüm içerecek
Hikayelerinin ilgi çekiciliğinin yanı sıra, bölüm sayısıyla hayal kırıklığına uğratan beşinci sezondan sonra yeni sezon daha fazla bölüme sahip olacak. Ek olarak serinin yapımındaki kaynaklardan elde edinilen bilgilere göre her bir bölüme bir film gibi yaklaşıldığı söyleniyor. Yani bu nedenle bölümlerin kalitesinin de şimdiden yüksek olacağı bilgisi heyecan verici oldu.

Altıncı sezon için çalışmaların hızlı bir şekilde başladığı ortaya çıkmış olsa da kaynaklar, sezonun ne zaman yayımlanabileceğine dair bir bilgi vermedi. Black Mirror sezonları 3 yılda bir arayla bugüne kadar yayınlanmıştı. Ayrıca orijinal dizinin arkasındaki yapımcıların artık yer almıyor olması da yeni sezonun nasıl olacağına dair tüm merakı körüklüyor.
Black Mirror konusu
Black Mirror (Kara Ayna), macera, bilimkurgu, drama, hiciv gibi tarzlarda 2011 tarihinden bu yana yayınlanan bir dizi. Amerikan Netflix’inin yayınladığı bir dizidir. Daha çok modern toplumun ve toplumda yer alan bireyin problemlerini, mevcut dünya düzeninde medya, siyaset, sanat gibi unsurları, yeni teknolojilerin getirdiklerini konu edinir. Aykırı biçimde bazı konuları ele alış tarzıyla Türkiye’de de Neftlix’te popüler bir dizi haline gelmiştir.