Blu TV Börü 2039 dizisi ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler? Börü 2039 dizisinden yeni görüntüler geldi

TAKİP ET

Blu TV'de yayınlanacak olan Börü 2039 dizisinden yeni görüntüler geldi. Türk bilim kurgu yapımı olan Börü 2039'un yayın tarihi izleyenlerin gündeminde yer alıyor. Peki Blu TV Börü 2039 dizisi ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Daha önce yayınlanan Börü dizisinin bilim kurgu versiyonu olan Börü 2039 dizisinden yeni görüntüler piyasaya sürüldü. Türk bilim kurgu yapımı olan dizinin ilk fragmanı bugün izleyenlerle buluştu. Blu TV’de yayınlanacağı bilinen Börü 2039 dizisinin yayın  tarihini ve oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimleri öğrenmek isteyen dizi severler arama motorları üzerinden yoğun bir araştırma yapıyor. Peki Blu TV Börü 2039 dizisi ne zaman yayınlanacak, oyuncuları kimler?
Blu TV Börü 2039 Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak, Oyuncuları Kimler?

Yönetmenlik koltuğunda daha önceki Börü dizisini de yönetmiş olan Alper Çağlar’ın oturacağı Börü 2039 dizisi dünyaca ünlü teknoloji şirketlerine sahip olan Kemal Boratav’ın hikayesini, teknolojinin iyice ilerlemesiyle oluşan yeni savaş yöntemlerini ve dünya düzenini konu edinecek. 

Börü 2039 dizisi 7 Aralık 2021 tarihinde Türk dijital platformu Blu TV aracılığıyla dizi severlerle buluşacak. İddialı yapımın oyuncu kadrosu ise şu şekilde:
Murat Arkın
Fatih Çetintaş
Serkan Çayoğlu
Emir Benderlioğlu
Ahmet Pınar
Ozan Ağaç
Cenay Türksever

Blu TV Börü 2039 dizisi fragmanı için tıklayınız

Blu TV Börü 2039 Börü Börü 2039 fragmanı