BluTV Bonkis dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

BluTV'de yakında ikinci sezonu başlayacak olan Bonkis dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek isteyen dizi severler internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. İşte Bonkis dizisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Türk dijital yayın platformu BluTV’de yakında ikinci sezonu yayınlanacak olan Bonkis dizisi bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Ocak 2021 ayında yayınlanan ilk sezonun başarı sağlayan Bonkis dizisinin ikinci sezonunda nasıl bir hikaye anlatılacağı ve oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Dizi severler arama motorları üzerinden en çok ‘’BluTV Bonkis dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları’’ terimlerinin sonuçlarını araştırıyor. 
BluTV Bonkis Dizisi Konusu Nedir?
30’lu yaşlarında bunalımlı bir karaktere sship olan Deniz adındaki bir kadın Bonkis adındaki bir kafeyi işletmektedir. Kafeye fotoğrafçılık mezunu olan Özberk ile yakın arkadaşlarından birisi olan Eylül’ü alan Deniz’in kafesi Bonkis nedeni belirsiz bir şekilde yeterince müşteri alamamakta ve bunun sonucunda da ekonomik sorunlar yaşamaya başlamaktadır. Sevgilisinden de bu süreç devam ederken ayrılan Deniz ailesinin baskılarıyla iyiden iyide psikolojik çöküntülerin içerisine girecektir. 
BluTV Bonkis Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Türkiye’nin norm ve gelenekleri içerisinde  yaşamaya çalışan kişilerin hayatla mücadelesini anlatan Bonkis dizisi IMDb’den 6,6 puan almıştır. İşte Bolkis dizisinde yer alan oyuncular ve hayat verdiği karakterler:
Deniz Tezuysal – Deniz
Vildan Atasever – İlgin
Öykü Naz Altay – Eylül
Burak Sevinç – Onur
Sergen Deveci – Özberk
Cem Emüler – Kemal
Sedat Mert – Gökhan
Lale Mansur – Leyla
Nihan Aker – Melis 

BluTV Bonkis dizi