BluTV Saklı dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Geçtiğimiz haftalar içerisinde BluTV'de yayınlanmaya başlanan Saklı dizisi izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Dizi severler internet üzerinden BluTV Saklı dizisi fragmanı, konusu ve oyuncularını araştırmaya devam ediyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Türk dijital yayın platformu BluTV’nin yeni dizilerinden birisi olan Saklı dizisi ünlü The Affair dizisiyle olan benzerliği sebebiyle dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında kendisine yer buldu. Geçtiğimiz haftalarda izleyenle buluşan Saklı dizisinin nasıl bir hikayeye sahip olduğu ve oyuncu kadrosunun kimlerden olduğu dizi severlerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bir çok insan Saklı dizisinin fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
BluTV Saklı Dizisi Konusu Nedir?
Ozan ve Beril çifti 4 çocuğu ile beraber iş hayatlarının verdiği stres ve yorgunluktan kurtulmak amacıyla tatile çıkarlar. Lüks bir tatil evinde oturan kayınpederi ve kayınvalidesinin yanına giden çift bir çok plan içerisinde olsa da Ozan’ın tatil için gittiği yerde Aslı adında bir kızla tanışması onları bambaşka noktalara sürükleyecektir. 
Oldukça yoğun bir hayat yaşayan ve roman yazarı olan Ozan’ın aksine Aslı küçük hedeflerle dolu sakin bir hayat sürmektedir. Eşi ile birlikte bir restoran işleten Aslı’nın içinde geçmiş aylar içerisinde kaybettiği oğlunun acısı vardır. Bu durum Ozan’ın Aslı ile yasak bir aşk yaşamasının tohumlarını ekecektir. Fakat bu yasak aşk tıpkı Aşk-ı Memnu’da olduğu gibi ölümü de beraberinde getirecektir. 
BluTV Saklı Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Deniz Akçay ve Can Teker ikilisinin oturduğu Saklı dizisi uyarlama dizisi olmasına karşın özgün işleniş sayesinde elde tutulur bir başarı göstermeyi başarmıştır. İşte Saklı dizisinin oyuncu kadrosu:
Hazar Ergüçlü – Aslı
Fırat Çelik – Ozan
Defne Kayalar – Beril
Ahmet Rıfat Şungar – Volkan
Zuhal Olcay – Leyla
Erdal Küçükkömürcü – Korhan
Yekta Kopan – Burak
Serra Pirinç – Su
Berke Can Akkaya – Can
Nazlı Senem Ünal – Müge
Tugay Mercan – İlhan

BluTV Saklı dizi