Boba Network ve Boba Coin nedir ?

TAKİP ET

Sanal olarak yatırım yapmak son günlerde yoğun ilgi görmesiyle coin satın alanlar BOBA coin nedir ve BOBA network nedir soruları araştırılmaya başlandı. Kaynak elde etmek isteyen vatandaşların kullandığı sistem üzerinden merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Boba, topluluk tarafından yönlendirilen likidite platformları tarafından destek görenler hızlı bir şekilde fırsat sunarak İyimser Toplama çıkış süresi 7 gün şeklinde indirim sağlanırken, LP^lere teşvikli verim fırsatı verilmektedir. Boba, akıllı sözleşme olarak bilinirken Ethereum ekosistemindeki gelişmesine katkı sağlamaktadır.
Boba network nedir?
Optimism tarafından yapılan açık kaynak çalışması ile ekipler oluşturularak takas tabanlı rampa, hızlı çıkış ve başka özellikler tarafından araştırma yapılır. Boba network, Optimistic Rollup olarak da belirlendi.
Boba ağı güvenli mi?
Yapılan araştırmalar sonucundan Boba ağı, Ethereum kadar güvenilir olduğu açıklandı. İyimser toplamalar esasında Ethereum canlı olduğu zamanlar güvenilir sağlanacaktır. Bu güvenlik işlemi Boba Optimism zincirde yayınlanan herhangi bir kötü durumlarda ortaya çıkan sonuçları etkilemek için dolandırıcılık kanıtları sistemi olarak devreye girmiştir.
Boba coin nedir?
Topluluk girişimleri gelecek için yön planlaması yapılır. Boba DAO’nun yönetimi olarak kullanılmaktadır bunun yanı sıra Boba coin sahibi olarak bilinmektedir. Bilindiği üzere Network girişimleri için yatırım amaçlı her token bir oy olarak gerçekleşmektedir.
Boba DAO yönetişim teklifinde paylaşılacak ve ağ, bu tür ayrıntıların belirlenmesine yardımcı olarak uzun süreli sabit çalıştıktan sonra DAO oylamasına dahil edilecektir.
 

boba boba coin coin boba network