Böbreğini sevgilisinin annesine verdikten 1 ay sonra terk edildi!

TAKİP ET

Meksika'lı Uziel Martinez isimli bir adam, bir dönem birlikte olduğu sevgilisinin annesine böbreğini verdiğini fakat nakilde 1 ay sonra terk edildiğini açıkladı. Genç adamın açıklaması sosyal medyada olay oldu.

Reklam
Reklam

Meksika'da yaşayan Uziel Martinez isimli bir kişi TikTok hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve paylaşımı olay oldu. Baja California'da öğretmen olarak görev yapan Martinez, paylaşımında bir süre önce yeni bir ilişkiye başladığını ve sevgilisiyle arasında çok özel bağlar olduğunu hissettiğini düşündüğü için evlilik hayali kurmaya başladığını söyledi. 

O dönemlerde sevgilisinin annesinin böbrek hastası olduğunu öğrendiğini ve kız arkadaşıyla aralarındaki dengelerin alt süt olması sonrası kız arkadaşının hem gönlünü alabilmek hem de annesine sağlık açısından faydalı olabilmek adına donör olmayı kabul ettiğini söyledi.


Hastaneye giden Martinez'in tahlillerinin sonucunda böbrek nakline onay çıkarken hemen ameliyat işlemleri başlatıldı ve Martinez'in böbreğinin 1 tanesi sevgilisinin annesine nakledildi. Ameliyattan sonra yaklaşık 1 ay boyunca sevgilisiyle aralarındaki sorunlar gideren Martinez, kız arkadaşının ani bir şekilde ayrılık kararı vermesiyle hayal kırıklığı yaşadı. Bir anda neye uğradığını şaşıran Martinez, o sırada sevgilisinin başka birisiyle evlendiği haberini aldı.

Yaşadıklarını sosyal medya hesabında paylaşan Uziel Martinez, anlattıklarıyla sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazıları genç adamın yaptığı fedakarlığını takdir ederken, kimileri de aşk için bazı sınırların olması gerektiğini savundu.


 

meksika Uziel Martinez böbrek nakli