Boğazına saplanan demirle hastaneye kaldırılan küçük Seçil'den sevindiren haber

TAKİP ET

Adana Ceyhan'da inşaatın olduğu bir alanda oynarken düşen 8 yaşındaki Seçil Su Çatal'ın boğazına demir çubuk saplanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan küçük Seçil'den iyi haber geldi.

Reklam
Reklam

10 Ocak günü akşam üzeri saat 17.30 sularında Ceyhan ilçesine bağlı İmranlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evine yakın bir yerde bulunan inşaatta arkadaşlarıyla oynayan Seçil Su Çatal, oyun oynadığı sırada dengesini kaybederek düştü. 

O sırada boğazına inşaat demiri sağlanan küçük kız, kanlar içinde kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan küçük kızı ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. 



Ceyhan Devlet Hastanesi'ne ilk tedavisi gerçekleştirilen Seçil Su Çatal, buradan Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek hemen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası bir kaç gün yoğun bakımda kalan küçük kız, verdiği yaşam mücadelesini kazandı ve normal servise alındı. Durumu giderek iyileşen küçük Seçil, 15 Ocak'ta geçtiği servis odasından bir kaç gün sonra taburcu edildi ve evine gönderildi.
 

Seçil Su Çatal adana inşaat demiri sağlık durumu