Bolu Valiliği'nden sudan zehirlenenlere ilişkin yeni açıklama

TAKİP ET

Bolu Merkez'e bağlı yuva köyünde içme suyundan zehirlenerek hastaneye kaldırılan 130 kişiye ilişkin Bolu Valiliği'nden yeni açıklama yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre 58 kişinin tedavisi hala devam ediyor.

Reklam
Reklam

Bolu Merkez'e bağlı yuva köyünde kurban bayramı sonrası kelimenin tam anlamıyla felaket yaşanmıştı. Bolu’da içme suyundan etkilenerek hastaneye başvuran kişilerin sayısı her geçen gün artarken Dün bir kişinin hayatını kaybettiği haberi gelmişti. Bolu Valiliği, 24 Temmuz itibari ile içme suyunda zehirlenen kişilerin son sağlık durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

58 KİŞİNİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre hastaneye başvuran kişi sayısı 130'a ulaştı. 71 kişinin tedavisi tamamlanırken bir kişi hayatını kaybetti. Bolu Valiliği, hastanede tedavi altında olan kişi sayısının ise 58 olduğunu duyurdu. Valilikten yapılan açıklamanın devamında ise vatandaşların tedavi sürecinin yakından titizlikle takip edildiği ifade edildi.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Bolu'ya bağlı yuva köyünde içme suyundan etkilenerek hastaneye kaldırılan kişilerin tedavisi sürerken Dün acı haber gelmişti. Bolu'da tedavi altında bulunan ancak durumunun ağırlaşması üzerine Ankara'ya sevk edilen 49 yaşındaki Eyüp Ertem Hayatını kaybetmişti. Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamanın devamında da Eyüp Ertem'in Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilendi.