Boncuk Yılmaz kimdir? Güzel oyuncunun hayatı

TAKİP ET

Boncuk Yılmaz , bugüne kadar birden fazla dizi ve filmlerin kadrosunda yer almıştır. Oyunculuk hayatı, bir tesadüf bir olay sonucunda başlamıştır. Yakın tarihte Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. İnsanlar Boncuk Yılmaz'ın kim olduğunu merak etmektedir. Boncuk Yılmaz kimdir? İşte güzel oyuncu ile ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

Boncuk Yılmaz 03 Mayıs 1981 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamlamıştır.

Tren seyahatı sırasında Ahmet Uluçay ile tanışmıştır. Bu tanışma oyunculuk dünyasına girmesine neden olmuştur. 2002 yılında oyunculuk hayatına başlayan Yılmaz, Bir Yastıkta, Mazi Kalbimde, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak, Sıla, Kızlar Yurdu ile Haneler isimli birden fazla dizi ve film çalışmasında yer almıştır. 2017 yılında Show Tv’de yayınlanmaya başlayan Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. 2013 yılında oyuncu Fethi Kantarcı ile evlenmiştir. Bu evliliğin sonucunda Kılıç Ali adında bir oğlu olmuştur.

boncuk yılmaz boncuk yılmaz eşi boncuk yılmaz oynadığı diziler boncuk yılmaz kimdir boncuk yılmaz çocuğu