Boşanacakları beklenen Alişan ve Buse Varol aşk dolu pozla geri döndüler!

TAKİP ET

Aralarında yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeniyle boşanacakları söylenilen Alişan ve Buse Varol, aşk dolu bir poz yayınladılar. Çiftten gelen son paylaşım ise ayrılacakları yönündeki iddialara son noktayı koymuş oldu.

Reklam
Reklam

Bir süredir aralarında sorunlar yaşayan Alişan ile Buse Varol çiftinden güzel bir haber geldi. Buse Varol, eşi Alişan ile çektiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşırken haklarında çıkan boşanacaklar haberlerine karşılık son noktayı koydu. Buse Varol ve Alişan paylaştıkları aşk dolu pozlarıyla evliliklerindeki krizi bir kenara bıraktıklarını gözler önüne serdi.



1 yaşında giren kızları Eliz'in bir otelde geçekleştirilen doğum gününe Alişan ve ailesinin katılmaması çiftin arasında bir sorun yaşandığını ortaya çıkarmıştı. Yaşana bu kriz sonrasında ise Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanmaya karar verdikleri iddiaları magazin gündeminde günlerce konuşuldu. 



BUSE VAROL ALYANSINI ÇIKARDI!

Buse Varol, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında Alişan ile evliliklerinde sorun yaşadıklarını doğruladı ve bir süre sonra da parmağında alyansı olmadığı görüldü. Alişan ise her fırsatta evliliklerinin devam edeceği yönünde aynı açıklamalarını tekrarladı. 



Alişan ve Buse Varol çiftinin son paylaşımı ise sevenlerini oldukça fazla heyecanlandırdı. Buse Varol, Alişan ile çektiği bir fotoğraf beyaz kalp emojisi ile Instagram hikaye bölümünden paylaştı.

İşte Buse Varol'un o paylaşımı;

alişan buse varol aşk dolu poz boşanma