Boşanma aşamasında olan Zeynep Bastık yeni yaşını kocasıyla partileyerek kutladı

TAKİP ET

Şarkıcı Zeynep Bastık, menajeri Tolga akış ile 1 yıl önce Dünya evine girmişti. Ancak geçtiğimiz ay bir açıklama yapan ünlü şarkıcı evliliği yürütemediklerini ve boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Zeynep Bastık Tolga Akış'ın yaptığı boşanma açıklaması da bir hayli kafa karıştırmıştı. Geçtiğimiz gün 29 yaşına basan ünlü şarkıcı boşanma öncesinde kocası ile partileyerek doğum gününü kutladı.

Reklam
Reklam

Zeynep Bastık ve Tolga akış çifti yaklaşık bir yıl önce Çeşme'de nikah masasına oturmuş ve rüya gibi bir düğünle evlenmişti. Ancak çift evliliklerinin çok uzun süre devam ettiremedim ve geçtiğimiz hali ayrılma kararı aldıklarını paylaştı. Yaptıkları ayrılık açıklaması ile bir hayli kafa karıştıran çift, boşanma öncesinde de birlikte görüntülenerek herkesi şaşkına çevirdi.

Beraber doğum gününü kutladılar

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık önceki gün 29 yaşına girdi. Arkadaşlarının yaptığı sürpriz parti ile doğum günümü kutlayan genç şarkıcıya partide eşi de eşlik etti. Boşanma aşamasında olan ünlü çiftin beraber eğlenmeye devam etmesi hayranlarını şaşkına çevirdi. Konuklar arasında diğer bir isim ise Zeynep Bastık ile olan samimi dansı ile gündeme gelen Edis oldu.

Yeni bir dans gösterisi daha geldi

Zeynep Bastık’ın doğum günü partisinde eğlence adeta tavana ulaşırken ünlü şarkıcı yakın arkadaşı Edis ile yeni bir dans gösterisi daha yaptı. O görüntüler sosyal medyada da paylaşılırken özellikle Zeynep Bastık’ın ayrılma aşamasında olduğu Eşinin de partide olması hayranlarını şaşırttı.