Botoks faciasında yargılanan Erdal Doğruya evinde ölü bulundu

TAKİP ET

İstanbul Beylikdüzü'nde bir güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra hayatını kaybeden 1 çocuk annesi kadının ölümüne sebep olduğu iddiasıyla yargılanan Erdal Doğruya, evinde ölü bulundu. Doğruya'nın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Beylikdüzü'nde meydana gelen olayda bir çocuk annesi Kübra Boyraz Solmazgül 21 Eylül 2022 tarihinde güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra fenalaşmıştı.  Solmazgül, güzellik Merkezi çalışanları tarafından evine götürmüştü. Ardından hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesi kadın pıhtı atması sonucunda kalp krizi geçirerek Hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Erdal Doğruya ve Doktor Öner Özsoyeri tutuklanmıştı.

Tutuklanan Doğruya ve Özsoyeri’nin de Aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında soruşturmanın tamamlanmasının ardından dava açılmıştı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Doktor olmadığı halde operasyonu gerçekleştiren Erdal Doğruya Hakkında bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçundan 17 yıla kadar hapis cezası talep edilmiş yine Öner özsoyeri hakkında da bilinçli taksirle ölüme neden olma suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istenmişti.

Evinde ölü bulundu

Sanıkların yargılaması Büyükçekmece 13 Asliye Ceza Mahkemesi'nde devam ederken yargılamanın ileri aşamalarında tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi. Erdal doğruya tahliyenin ardından İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kardeşiyle birlikte yaşamaya başladı. Yaklaşık 1 hafta önce kalp krizi geçiren ve ambulansla hastaneye kaldırılan Doğruya ameliyat edildikten sonra hastaneden taburcu edildi. Dün sabah saatlerinde evinde tekrar fenalaştığı öğrenilen Doğruya kalp krizinden hayatını kaybetti.