Boxerli paylaşım yaptı, tüm dünyadan yorum yağdı! Birçok takipçisini kaybetti…

TAKİP ET

Can Yaman oyunculuk kariyerinin yanında birçok markanın da reklam yüzü olmaya devam ediyor. En son dünyaca ünlü bir markada iç giyim yüzü olan Yaman yaptığı boxerli paylaşım ile sosyal medyayı yıktı! Bakın paylaşıma gelen yorumlar neler…

Asıl mesleği avukatlık olan ancak ardından oyunculuğa soyunan Can Yaman şimdilerde Fransız televizyonlarında polis Francesco Demir karakterine hayat veriyor. Oyunculuğun yanı sıra birçok markanın da reklam yüzü olmaya devam eden Can Yaman en son dünyaca ünlü bir iç giyim markasının çekimlerine katıldı. Can Yaman’ın boxerli yaptığı paylaşım sosyal medyayı yerinden oynattı.

Son paylaşım dünyayı salladı!

Can Yaman’ın sosyal medyada yaptığı son paylaşım sosyal medyayı yerinden oynattı. Son paylaşımına dünyanın her yerinden yorumlar aktı!

Oyunculuk kariyeri Gönül İşleri ile başladı

Aslında avukat olan Can Yaman oyunculuk kariyerine 2014-2015 yılları arasında yayınlanan Gönül İşleri işle başlayan yakışıklı ve karizmatik oyuncu Can Yaman sonrasında Dolunay, Erkenci Kuş, İnadına Aşk gibi Türk yapım dizilerinde rol alırken şimdilerde Fransız televizyonlarında polis Francesco Demir karakterine hayat veriyor. Can Yaman İtalya başta olmak üzere tüm dünyanın yana yakıla aradığı yüzlerden biri haline geldi.

Türk takipçiler takibi bıraktı

Can Yaman’ın son paylaştığı boxerli fotoğraflara dünyanın her yerinden beğeni yağarken bazı Türk takipçiler o paylaşımın ardından takibi bıraktığını belirtti.