Böyle indirim görülmedi! Tüm ürünlerde 70 TL indirim! Bu fırsatı kaçıran çok üzülür!

TAKİP ET

Sürekli artışta olan enflasyon rakamları ve ekonomik kriz yüzünden her sektör fiyat artışına gitmeye devam ediyor. Fiyatlar yükselirken kaçırılmayacak bir fırsat kapıdan gözüktü: Ne alırsan 70 TL indirimli!

Reklam
Reklam

 

Her sektörde yaşanana fiyat artışlarına rağmen vatandaşı en çok zorlayan temel gıda ürünlerindeki artışlar oluyor. Vatandaşın geçinebilmesi için bu ürünleri alması şart. Durum böyle olunca herkes marketlerin yaptığı indirimleri kovalamaya başladı. Efsane indirim de o marketten geldi. Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! Her şeyi 70 TL indirim ile alabilmek senin elinde!

Bu kampanya sayesinde 70 TL indirim!

Hızlı ol, bu fırsatı sakın kaçırma! Yılın dev indirimi Vodafone Yanımda’dan gedi. Vodafone Market Yanımda ile yapacağınız ilk alışverişe özel net 70 TL indirim! Ayrıca tüm ürünler için geçerli. 70 TL indirimden faydalanabilmek için ‘MARKET70’ kodu ile uygulamaya girebilirsiniz.

Vodafone hattınız varsa 10 GB internet hediye

Kampanya yalnızca bununla da sınırlı değil! Vodafone Yanımda Market ile yaptığınız ilk alışverişe özel 70 TL’nin yanı sıra eğer hattınız Vodafone ise 10 GB internet hediyesi de veriliyor.

Fatura üzerinden ödemelerde 50 TL ekstra indirim

Yapılan harcamalar fatura üzerinden ödemeye yönlendirildiğinde ise ekstra 50 TL indirim hakkı oluşuyor.