Braga Sheriff maç özeti ve golleri izle | Exxen Braga Sheriff youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Braga Sheriff maç özeti ve golleri izle, Exxen Braga Sheriff youtube geniş özeti ve maçın golleri, Braga Sheriff özet Exxen, Braga Sheriff maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu Play-off rövanş maçında Portekiz temsilcisi Braga bugün evinde Moldova ekibi Sheriff ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta aldığı 2-0’lık mağlubiyetle beraber zor bir rövanş maçına çıkacak olan Braga 3 farklı galip gelmesi durumunda üst tura yükselen takım olacak. Öte yandan evinde aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte rövanş öncesi büyük bir avantaj yakalayan Sheriff ise Braga deplasmanında alacağı her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı mağlubiyet durumunda son 16 takım arasında yer almayı başaracak. Bu kritik karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Braga Sheriff maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Braga Sheriff Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş maçı olan Braga Sheriff karşılaşması bugün TSİ 23.00’te Braga Municipal Stadı’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Braga Sheriff maçında İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak.
Braga Rövanşa 2 Eksikle Çıkıyor
Avrupa Ligi’nde bu gece Sheriff ile tur mücadelesi verecek olan Braga tur atlamak için en az 3 farklı galip gelmek zorunda. Portekiz temsilcisinde kritik karşılaşma öncesinde 2 eksik yer alıyor. Braga’da Lucas Mineiro ve Sequeira Sheriff maçında forma giyemeyecek.
Sheriff Portekiz’e Tam Kadro Gidiyor
UEFA Avrupa Ligi’nde bu gece Braga deplasmanına çıkacak olan Moldova temsilcisi Sheriff bu karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgi durumunda son 16 turuna yükselecek. Konuk ekipte Braga maçı öncesi herhangi bir eksik yer almıyor. 
Braga Sheriff maçı özeti için tıklayınız

Braga Sheriff Braga Sheriff özet UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş maç futbol exxen