Brawl Stars Oyunu Nedir, 100.000 Elmas Hilesi Nasıl Yapılır?

TAKİP ET

Brawl Stars son dönemlerde oyuna bayılanların bırakamadığı, oynamayanların ise merak edip araştırdığı sanal bir oyun oldu. Oyunu oynayanların merakla araştırdığı Brawl Stars sınırsız elmas hilesi, oyuna yeni başlamış olanlar için nasıl oynanabildiğini, oyundaki elmas kodlarını ve hilelerini, Android, PC ve İOS yazılımları için elmas hilelerinin nasıl yapıldığını gösterdik. Bununla birlikte yeşil taş, elmas ve altın hilelerine en güvenilir sitelerden nasıl ulaşılabileceğini araştırdık.

Reklam
Reklam

Brawl Stars nasıl oynanır?

Brawl Stars’ı araştıran kişiler oyunun oynanma amacını ve nasıl oynandığını soruyor. Oyunun amacı rakiplere karşı savaşarak altın kazanmaktır. Diğer oyunculara karşı oynandığı için tek kişi oynama özelliği yoktur. Brawl Stars’a başlandığı andan itibaren maça başlanmış olunuyor. Oyuna bu şekilde giriş yapılıyor.

Brawl Stars oynanma aşamaları:

Brawl Stars oyununun ara yüzü iki bölüme ayrılır.

Tercih edilen karakteri kontrol etmek için ekranın sol alt bölümünde bulunan De-padi’yi kullanmak gerekiyor.

Ancak oyun için BlueStacks kullanmak gerekiyor. W, S, A, D tuşlarını kahramanın hareketi için kullanılır.

Ekranın sağ alt bölümünde ateş etmeye yarayan tuşlar vardır.

Brawl Stars’ta normal ve süper olarak 2 seçenek bulunuyor.

Normal ateş modunda kırmızı tuşa bir defa dokunulduğunda en yakındaki rakibe düz bir şekilde ateş edilmiş olunuyor. Tuşa uzun bir şekilde basıldığında birden fazla rakibe ateş edilmiş olunur.

Oyundaki sağlık durumunu gösteren ibarenin atında turuncu çubuklar bulunuyor. Bu çubuklar silahın doldurulmadan önceki ne kadar ateş sayısının kaldığını gösterir.

Süper atış modu için ise sarı tuş bulunuyor. Sarı tuşa basarak hangi saldırı çeşidinin kullanıldığını ve dolum süresini gösterir.

BlueStacks kullananlar ise fareleri aracılığı ile ateş modlarını ayarlayıp oyun oynamaya başlayabilirler.

Yukarıda yazarak ifade ettiğimiz Brawl Stars’ın oynanma aşamaları bulunuyor. Oyuna başlayanların zamanla oyun oynama hızı artacak ve daha fazla elmas, altın kazanmak isteyeceklerdir. Bunun için yazımızın devamında olan sınırsız kodlar işinize yarayacaktır.

Brawl Stars sınırsız elmas nasıl gönderilir?

Brawl Stars elmas hilelerinin gönderimini sınırsız bir şekilde yapmak çok da kolay değildir. Sınırsız sayıda olmasa da her gün en fazla 90.000 elmas yollanabiliniyor. Bu hileler devamlı ve düzenli olarak yapıldığında hafta sonunda toplamda 10.000.000 elmas kazanılır. Toplanan elmaslar dilendiği gibi harcanabilir ve oyun içinde bulunan herhangi bir kişiye istendiği gibi yollanabilir.  Yine de günde en fazla 90.000 elmas hilesi yapılabildiği unutulmamalıdır. 90.000 üstünde elmas, altın ve Yeşiltaş hilesi yapılamaz.

Brawl Stars sınırsın elmas nasıl yollanır?

Brawl Stars elmas hilelerini yollamanın sınırsız olarak yapmak pek de kolay değil. Sınırsız olarak olmasa da her gün en fazla 900.000 elmas yollanabilir.  Bu hileler devamlı ve düzenli olarak yapıldığında hafta sonunda toplamda 10.000.000 elmas kazanılır. Toplanan elmaslar dilendiği gibi harcanabilir ve oyun içinde bulunan herhangi bir kişiye istendiği gibi yollanabilir.  Yine de günde en fazla 90.000 elmas hilesi yapılabildiği unutulmamalıdır. 90.000 üstünde elmas, altın ve Yeşiltaş hilesi yapılamaz.

Brawl Stars’ta altın ve jeton nasıl kazanılır?

Brawl Stars oyunu ile altın ve jeton arttırmak için boş savaş modunda oyun oynayarak jeton sayısını ikiye katlamak mümkün. Boş savaş modunda istendiği kadar süre kısıtı olmadan oynanabilir ve hile yapılabilir. Ancak oyun sırasında boş savaş modunda olunduğunda rakipler tarafından görülürse yakalanabilir ve vurulabilir. Altın kazanmak yalnızca karakter değişimi yaparken işe yarar ve bu şekilde karşılaşılır.

Brawl Stars elmas hilesi kodları:

Rakipler karşısında elmasa ya da yeşil taşa sahip olmak isteyenlerin daha fazla çalışıp savaşmaları gerekir. Ancak fazla zamanı olmayanlar ve çabucak seviye atlamak isteyenler elmas hilesi arayışında oluyorlar. Kodlar sayesinde mega kutular açıp semboller elde edebilebiliniyor.

İşte Brawl Stars elmas hilesi kodları:

MVSKD76L1

7KDFK32TR39

OLK754JKDP2

KOMDFK82

874HDHS2JMN

76TJJ8SLDOM

ŞLOMKJIKN7

OIUYTJM013

POYHBNQN1

456KJGMMIO

J780SIPJ

9ORYD7KK

8X5PSQRF

JXHNCIO82

EPHFY63K

YM7XPT1S

KHC2KJKIE

NÖMDWO33A

55HFQ7CN

64KIAL27

GDSYFD61

STCYSFD61

STCMN012B

BRNT10STN

SDFLNM78T

937BCGSO21

N434KSD9DK

A4VCXPTV3

ED147SKJF

LE74368FD

ADSK527DE

CXZJD231F

KJSADJYV5

WAVM476OPR

FNNXKK347U

ĞHBMÖ765O

DXCTM24MR

SCX5VTY3M

KA21MZSDI9

TBM3V1NFO

N4KMD9FPC

DFMM098NNI

NÖMDWO33A

NNU76558KM

VCFTYT467MM

PŞLTYNOP234

FKI83JHSD

SJDPFIO38

KFJU47563JE

JSH348KDU2

N1VG3LPK

JSDK892NC

55HFQ7CN

937BCGSO21

76TJJ8SLD0M

S8MVDTLNX

 

2021 Brawl Stars 100.000 elmas hilesi nasıl yapılır?

Elmas hilesi için herhangi bir hile yoktur. Oyunda aynı anda maksimum 90.000 elmas ve 1 milyon altın verilmektedir. Her gün en yeni kodları girerek sınırsız elmas hilesi yapılabilir. Bir hafta boyunca düzenli olarak uygulandığı taktirde toplamda milyonlarca altın ve yeşil taşa sahip olunabilir.  Bu da sınırsız elmas anlamına gelir. Altınlar ve elmaslar önemlidir çünkü kahramanın ve kullanılan silahların kilitlerini açmaya yarar. Rakipler karşısında hem daha güçlü hem de daha iyi ileri seviyede olmaya yarar.

Brawl Stars elmas hilesi Android, PC ve İOS’da nasıl yapılır?

Brawl Stars 100.000 elmas hilesini bilgisayar iOS ve Android sistemli telefonlar ile bedava ve sınırsız bir şekilde yapılabilir. Elmas hilesi hizmetinden yararlanmak için belirli hile program ve siteler ziyaret edilebilir ve dakikalar içinde istendiği kadar elmas ve yeşil taşlara sahip olunabilir.

 

Brawl Stars Hack.tech elmas hilesi

Pek çok kullanıcı oynadığı oyunun hilelerini araştırmaktadır. Hesaba zarar vermeden oyundan atılmadan elmas hilesi yapmak için sesli veya APK sürümünü birçok şeyi kullanarak sınırsız hile yapılabilir. Fakat APK ve hack.tech siteleri Brawl Stars hesaba zarar verebilir, virüs bulaştırabilir. 

brawl stars hilesi brawl stars hilesi elmas brawl stars hilesiz apk brawl stars hilelisi indir 2021 brawl stars hilesi 2021