Brawl Stars oyununda karakter hilesi nasıl yapılıyor? 2021 çıkarma taktikleri

TAKİP ET

Oyun severlerin ilgi ile takip ettiği oyun haberlerine bir yenisi daha eklendi. Brawl Stars adlı oyunda karakter hilesinin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Biz de bu haberimizde oyun içinde karakter hilesinin nasıl yapıldığını anlattık. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Brawl Stars oyununu oynayanlar oyun içerisindeki hileleri merak ediyor. Brawl Stars karakter hilesi APK, 2020 karakter hilesi, karakter hile kodları, brawl stars 100,000 elmas hilesi, oyun içinde karakter çıkarma taktiği Leon gibi soruların yanıtını haberimizde verdik. İşte konuya ilişkin detaylar…
Brawl Stars karakter hilesi
Brawl Stars oyununa yeni başlayan oyuncular karakterleri ve isimleri merak ediliyor. Bu konu oyunu aktif oynayanlar tarafından da merak ediliyor. Bahsettiğimiz bu oyunda toplamda 44 karakter var. Bunun yanı sıra karakterler her seviyede kendi içinde ayrılıyor. Her karakterin özellikleri kendine göre farklılık gösteriyor. Dolayısıyla oyun içinde başarılı olmak isteyenler iyi karakterlere sahip olmak istiyor. Biz de bu yazımızda brawl stars karakter hileleri hakkında bilgi verdik. Kodlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Brawl stars karakter hile kodları 2021
İşte oyun içindeki karakter hile kodları:

FLP2MVB2HC

43LVON4HA6

S3MCDTLV6N

C2K2MFNH4

3OCN3HCBA

2OVPRSMXH

5PKDMVN12Brawl Stars karakter çıkarma taktiği Amber
Oyuna gelen son güncelleme ile beraber en güçlü karakter oyuna dahil oldu. Bu karakteri direkt satın alabilmek için 700 elmas verilmesi gerekiyor. Bu karakterin adı Amber. Amber, ateşi seven bir karakter ve ne büyük tutkusu da etrafındakileri ateşe vermek. Bunun yanı sıra ona saldıran düşmanlara oldukça sıcak bir karşılama hazırlamayı seviyor.
Brawl Stars karakter çıkarma taktiği Leon
Bedava Brawl Stars elmas kodları aracılığı ile Leon karakterini ücretsiz alabilirisiniz. Ne kadar çok elmasınız varsa Leon’u çıkarma ihtimaliniz o kadar yüksek.
Brawl Stars 100,000 elmas hilesi 2020
Bahsettiğimiz oyun içinde 100.000 elmas hilesi 2020 senesinde de olduğu gibi bu sene yılbaşında da özel ve çeşitli oyun içi etkinlikler düzenleyerek daha hızlı ve kolay jeton kazanılmasını sağlayacak. Lakin bu oyun içinde 100.000 elması bedavaya almak mümkün değil.
Brawl Stars karakter çıkarma taktikleri
Oyun içinde karakter çıkarma taktiği sayesinde nadiren bulunan ve güçlü karakterleri kutulardan çıkarabilirsiniz. Karakter çıkarma işlemini iki farklı taktikle gerçekleştirebilirsiniz. Bu taktiklerden ilki 200’den fazla elmas topladıktan sonra 3 düşmanı öldürmektir. Diğer taktik ise en çok kupa alan 4. karakter ile ilk defa kazandıktan sonra mega kutu açmaya çalışılmalıdır.
Brawl Stars kupa çıkarma taktiği
Bu oyunda kupa çıkarma taktiği için öncelikle oyunda ilk 5 içinde kalınmalıdır. Bunun yanı sıra oyun içinde çalılıklar arasında minimum 120 saniye saklanıp çıkılmalıdır.
Brawl Stars sandık çıkarma taktiği
Eğer ki oyun içinde Jessy karakterini kullanıyorsanız oyunda sandık oluşturarak aşağıda bahsettiğimiz taktik sayesinde sandık elde edebilirsiniz. Oyun içinde daha önceden kazanmış olduğunuz savaş kutularını açmadan bırakmalısınız. Supercell herhangi bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı zaman bu kutuları açmalısınız. Kazandığınız etkinlik biletiyle de Jessy karakterini seçmelisiniz. Boss olana kadar bekleyin. Jessy karakteri olarak 2 dakika 15 dakikadan fazla hayatta kalmaya çalışmalısınız.
Bedava Lola çıkarma taktiği var mı?
Lola karakteri oyun içinde son zamanlarda çıkan en iyi dövüşen karakterlerden biri. Lola karakteri ücretli olarak piyasada yer alıyor. Buradaki ücretsiz elmas kodları kullanılarak Brawl Stars lola ücretsiz elde edilebilir.
Brawl Stars 1. seviye karakterleri
Bu seviyede bulunan karakterlerin güçleri ve yetenekleri diğer seviyedekilere göre daha düşük seviyede. İşte Brawl Stars karakterleri ve isimleri...

Shelly

Dynamik

Jessie

8-bit

Brock

Colt

Nita

Bo

Tick

Bull

EmzBrawl Stars 2. seviye karakterleri

Poco

El Primo

Barley

RosaBrawl Stars 3. seviye karakterleri

Penny

Carl

Jacky

Darly

RicoBrawl Stars 4. seviye karakterleri

Piper

Pam

Bea

Frank

Nani

Edgar

BibiBrawl Stars 5. seviye karakterleri

Mortis

Gene

Byron

Sprout

Tara

MaxBrawl Stars 6. seviye karakterleri

Leon

Sandy

Crow

Amber

SpikeBrawl Stars 7. seviye karakterleri

Surge

Colonel Rufss

Lou

Gale

ColetteBu karakterlerin güçleri her seviyeden farklılık gösteriyor. Güçlerinin yanı sıra özellikleri de değişiklik gösterir.

Brawl Stars Oyun hilesi Karakter hilesi