Bu gece yarısı uygulanacak! PO, BP, Shell, Opet duyurdu: Benzin, LPG ve motorine dev indirim geldi!

TAKİP ET

Akaryakıt fiyatları zamlarla her geçen gün vatandaşların cebini yakmaya devam ederken müjdeli haber az önce verirdi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere akaryakıt indirimi uygulanacak. Petrol Ofisi, BP, Shell ve Opet az önce açıkladı. 20 Mayıs gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin LPG ve motorine dev indirim geliyor.

Reklam
Reklam

20 Mayıs benzin ve motorin fiyatları son yapılan zamların ardından 24 lira sınırına kadar dayandı. Araç sahipleri ne yapacağını kara kara düşünürken son dakika indirim haberi geldi. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren indirimli olarak satılmaya başlanacak. Düzenleme az önce duyuruldu. Ayrıca Türkiye'nin en büyük Petrol şirketleri olan PO, BP, Shell, Opet de müjdeyi son dakika olarak duyurdu. 20 Mayıs gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG indirimi geliyor.

Araç sahipleri son yapılan zamlar sonrasında Artık neredeyse İsyan edecek noktaya geldi. Akaryakıt fiyatları gelen son zam ile birlikte 24 TL'ye kadar dayanırken vatandaşlar ise ne yapacaklarını düşünüyor. Brent petrolün varil fiyatı 110 dolar civarına kadar yükseldi. Zam yağmuru sırasında bir de Müjdeli Haber geldi. LPG benzin ve motorine indirim geliyor. 20 Mayıs gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim pompa fiyatlarına da yansıyacak.
 

Benzin fiyatlarına indirim geliyor

Alınan bilgiye göre 21 Mayıs Cumartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatları litrede 1,02 TL düşecek. Ancak motorin ve LPG için herhangi bir açıklama yapılmadı. Yani motorin ve LPG fiyatları değişmiyor. Yine de vatandaşlar gelen indirim haberi ile bir hayli mutlu oldu ve sosyal medyadanda duygularını dile getirdi. İlerleyen günlerde motorin ve LPG fiyatlarında da bir indirim bekleniyor.
 

20 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları

20 Mayıs akaryakıt fiyatları son gelen zamların ardından şöyle oldu; Benzinin litre fiyatı İstanbul'da 23,87 TL, Ankara'da 23,98 TL İzmir'de ise 23,98 TL oldu. Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 22,09 TL, Ankara'da 22,17 TL ve İzmir'de 22,18 TL oldu. LPG ise İstanbul'da 11,24 TL, Ankara'da 11,40 7 TL ve İzmir'de 11,47 TL'den satılıyor.