Bu haber sevenlerini çok üzecek! TV8 dizilerinden biri reytinglere yenildi, barajı geçemedi

TAKİP ET

Televizyon dünyası yeni sezona birbirinden renkli ve iddialı projeler ile giriş yaptı. Ancak diziler arasında yaşanan rekabet bazı dizileri geride bırakınca olanlar oldu. Bir dizi daha reyting kurbanı oldu…

Reklam
Reklam

Her geçen gün birbirinden renkli ve güzel projeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Ancak bazıları konusu, bazıları oynayan oyuncu kadrosu gibi farlı sebeplerle ön plana çıkmayı başarıyor. Durum böyle olunca bir dizi daha fazla izlenmeyi başarırken bir dizi düşüş yaşayarak ekranlardan ayrılmak zorunda kalıyor.

Şimdi tam da böyle bir durum yaşanıyor. Televizyon ekranlarındaki reyting yarışına yenilen bir dizi daha final yapıyor.

Sevenleri üzgün

TV8 ekranlarının sevinilen dizilerinden Tuzak dizisi de bir türlü ekranlarda tutunmayı başaramadı. Dizinin başrolünde Bensu Soral ve Akın Akınözü yer alıyor. Dizinin yapımın Fabrika Yapım üstlenmişken yapımcılığını ise ACUNMEDYA üstlenmiş durumda.  Dizinin yayın saati değişmesine rağmen başarılı olamadı.

22.30’a alınmıştı

30 Kasım Çarşamba gününden itibaren 22.30’a alınan dizi, bugün de final kararı verdi ve ekibe de bildirildi.

Oyuncuları boş bırakmıyorlar

TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi 13.bölüm itibari ile ekranlara veda ediyor. Dizide yer alan oyuncular ise haberin duyulmasının ardından boş bırakılmıyor. Şimdiden teklifler yığılmaya başladı bile.