Bu haberi gören ne okuduğunu şaşırdı! Ölen kız arkadaşı ile evlendi!

TAKİP ET

Hindistan'ın Guwahati şehrinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Uzun süreli bir hastalığa yenik düşen kız arkadaşı ile evlenen 27 yaşındaki Bitupan Tamuli'nin sosyal medyada paylaştığı görüntüler viral oldu!

Reklam
Reklam

Akıl almaz bir olay daha gerçek oldu! Uzun süredir rahatsızlığı yüzünden tedavi gören Prathana, hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Cansız bedeni ile kendi düğün törenine katıldı!

Sevgilisi cansız bedeni ile evlendi!

27 yaşındaki Bitupan Tamuli, hastalığa yenil düşen sevgilisinin vefat ettiğini öğrenince de sevgilisinden vazgeçmedi.

Prathana’nın alnına ve yanaklarına kırmızı bir işaret koyan Bitupan Tamuli, düğün esnasında sevgilisi ve kendisi için gelen çelengi taktı. Tamuli düğün töreninin sonunda evlendiği sevgilisinin cansız bedenine onu çok sevdiğini ve ondan başka birisi ile evlenmeyeceği yeminini ederek töreni sonlandırdı.

Sosyal medyayı ikiye böldü

Prathana’nın bir akrabası 18 Kasım Cuma günü ölümünden birkaç gün öncesinde iyileşemeyecek kadar kötü olup rahatsızlandığını ardından Tamuli’nin gelip sevgilisi ile vedalaştığını aktardı. Prathana’nın ölümünden sonra gerçekleşen olayın sosyal medyaya paylaşılması platformu iki gruba ayırmayı başardı. Bir kesim Tamuli’nin yaşadığı durumu gerçek bir aşk olarak nitelendirirken bir kesim ise Prathana’nın cenazesine saygısızlık olarak yorumlandı. Ne kadar yapılan davranışı onaylamayanlar olsa da sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce ve beğeni almayı başardı.