Bu hafta içi Perşembe ve Cuma günü emeklilerin hesabına 2777 TL yatacak! Detayları biraz önce açıklandı

TAKİP ET

Son dakika yapılan bir kampanya ile emekli vatandaşlara müjde gibi bir haber geldi. Vakıfbank tarafından başlayan bu kampanya ile emekli olan vatandaşların hesaplarına bu hafta içi tam olarak 2777 TL yatacak.  Öte yandan ilerleyen günlerde bu kampanyanın ziraat bankası ve Halkbank tarafından da başlatılacağı düşünülmektedir. Henüz Ziraat ve Halkbank'tan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Reklam
Reklam

Bu hafta içi Perşembe ve Cuma günü emeklilerin hesabına 2777 TL yatacak! Detayları biraz önce açıklandı. Bu Konuda çeşitli haberler yayınlansa da bankaların açıklama yapması bekleniyor. Bunun yanında emekli olan vatandaşların 2777 TL’lik kampanyadan yaralanabilmesi için bazı şartları karşılaması istenmektedir. En önemli şart ise emeklilik maaşlarının Vakıfbank’a taşınmasıdır. Emeklilik maaşlarını bu bankadan almayan kişiler kampanyaya başvuru yapamamaktadır. 

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye öğlen müjdesi! Hesaplarınıza 11.250 TL ödeme yatacağı resmi olarak açıklandı!



SSK Bağkur ve Memur Emeklilerinin Tamamına Yapıkredi'den 2000 TL Karşılıksız Ödeme Yapılıyor!



Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir



SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye tam olarak 2.750 TL verileceği bugün belli oldu! Son dakika haberini açıkladılar




 

2777 TL Ödeme Başvurusu Basıl Yapılır?


Emekli vatandaşlar bu ödemeye 2 farklı şekilde başvuru yapabilirler. Bu başvuru şekilleri şubeden başvuru ve mobil bankacılıktan başvuru şeklindedir. Eğer emeklilik maaşını Vakıfbank üzerinden alıyorsanız şubeye gitmenize gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde başvuru yapabilirsiniz.



Öte yandan eğer emeklilik maaşınız bu bankada değilse o zaman ilk olarak bankanın herhangi bir şubesine giderek başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin gerçeklemesi için müşterilerin kimlik kartlarının yanlarında olması oldukça önemlidir. Öte yandan şubeden yapılan başvurularda 5 ay ertelemeli 100 bin TL kredi imkânı da müşterilere verilmektedir. Ayrıca yeni müşterilere özel kredilerde kredi puanına bakılmamaktadır. Bu kredi almak isteyenler için çok önemli bir fırsat olarak görülmektedir.


 

2777 TL Başvuru Sonrasında Ne Zaman Yatar?


Yapılan resmi açıklamaya uygun şekilde başvuru yapan her emekli kampanyadan yaralanacak. Ayrıca banka tüm başvuruları hafta içi değerlendireceği bildirdi. Yani başvuru sonucu olumlu olan her emekli en geç Cuma günü ödemesini alacak. Öte yandan yapılan başvurular ne kadar erken olursa o kadar erken ödeme almakta mümkün.



Bu kampanyaya yoğun bir ilgi olduğundan emekli vatandaşların acele etmesi tavsiye edilmektedir. Katılımcı sayısına bağlı olarak haftanın son günü başvuru yapan vatandaşların ödemeleri bir sonraki haftaya sarkabilir.  Bu konuda ilgili bankadan bilgi alınabilir.