Bu hafta vizyonda hangi filmler var? Haftanın filmleri

TAKİP ET

27 Mayıs itibariyle sinema severler vizyona giren filmlerle buluştu. Farklı türlerde vizyona giren filmler çok beğenilirken önümüzdeki hafta vizyona girecek filmler hangileri? merak ediliyor. Bu hafta 6 yerli olmak üzere 10 film sinema salonlarında sunuldu. Peki 3 Haziran 2022 itibariyle haftanın filmleri neler? Hangi filmler vizyona girecek?

Reklam
Reklam

27 Mayıs’ta Top Gun: Maverick, İkinci Seans: AEEP, Hopper ve Çılgın Çetesi: Büyük Macera, Rüzgargülü, Dijital Esaret, Benim Güneşli Maad’ım, Örümcek ve Kız, İçimdeki Kahraman, Müsfer: Cin Kabilesi filmleri sinemaseverlerle buluşmuştu. 3 Haziran vizyona girecek filmler neler?

Yakarı



Bir animasyon filmi olan Yakarı, yakalanamayan yaban bir atın peşine düşer. Bu yolda totem hayvanı olan Büyük Kartal ile sihirli bir karşılaşması olur, ona bir tüy verir. Yakarı, bu tüyün sayesinde hayvanlarla iletişim kurabilir ve yolculuğuna devam ederken macera bununla sınırlı kalmaz.

Semur 3: Kıyamet-i Cin



Murat’ın eşini kaybetmesinden sonra psikolojik olarak kötü durumdayken köye dönmesiyle başlayan filmde arkadaşlarının sürpriz yaparak yanına gelmesiyle yaşadıkları olayları konu alıyor. Felaketler birbiri arkasına gelmeye başlar.

Arınma Seansı – Tarot



Falcının gizli kalmasını söylediği tarot falını Tuğba Club House’ta herkese söyler ve hayatı arap saçı gibi bir hal alır.

Interceptor



Dünyanın kaderi ABD Ordusu mensubu olan kadın yüzbaşının elindedir. Kendisinin komutasındaki füze savunma istasyonu saldırıya uğrar ve aldığı eğitimin tüm uzmanlığını kullanması gerekir.

Bambaşka Bir Yaz



New Yorklu asi genç kız okuldan atılınca Avustralya’ya sürgün gider ve genç bir sörfçü ile tanışır. Ardındaysa bir karmaşa bırakacaktır.

Adamlar



Genç kadın eşinin ölümünün ardından İngiltere kırsalına yalnız bir tatile gider. Çıktığı seyahatte iç huzurunu ararken hiçbir şey planladığı gibi gitmez.

Kuş Uçuşu



Yaklaşımları, hedeflerine ulaşma biçimleri, bakış açıları X kuşağına göre çok farklıdır. Aslı genç bir kadın olarak kariyer hedefi konusunda çok çalışmak yerine ‘Kuş uçuşu’ ulaşmaya çalışmaktadır. Aslı bu bakış açışı ve yeni dünya yöntemleriyle amacına ulaşacak mıdır?

Karanlık Madde



Bir grup maceracı Aldağlar’a yolculuğa çıkar. Evrende hala gizemli olan bir karanlık maddeyle karşılaşırlar.

Şimdi Yandık



Faruk, Cemil ve Mert aynı evde yaşar. Şimdi Yandık, başlarından geçen olayları konu alır.

Yola Devam



Bir ailenin yaptığı yolculuğu konu alır. Aile üyeleri engebeli bir yolda gider. Kaotik yapılarıyla hassas olan bu gürültülü ailenin gizemli büyük oğlu sessizdir.