Bu hafta Yasak Elma yayınlanacak mı? 10 Ocak Pazartesi günü Yasak Elma var mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma neden yok?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma, geçen hafta yılbaşı tatilinden ötürü ekranlara gelmemişti. Bunun üzerine dizinin sevenleri Yasak Elma'nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki, bu hafta Yasak Elma yayınlanacak mı? 10 Ocak Pazartesi günü Yasak Elma var mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma neden yok?

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarının sevilen dizilerden biri olan Yasak Elma dizisi geçtiğimiz hafta yılbaşı tatilinden ötürü yayınlanmadı. Bundan dolayı dizinin hayranları Yasak Elma’nın bu haftada ekranlara gelip gelmeyeceğini merak ediyor. 10 Ocak Pazartesi günü sevilen dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını hayranları tarafından araştırılıyor.  

Yasak Elma bu hafta var mı? 
Yasak Elma dizisi bu hafta Fox TV’nin bu haftaki yayın akışında yer almıyor. Yılbaşı haftası olması nedeniyle dizilerin büyük bir bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmadı. Fox TV almış olduğu kararla Yasak Elma, bu hafta da yayınlanmayacak. 



Yasak Elma yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? 

Geçen hafta yılbaşı tatilinden ötürü yayınlanmayan Yasak Elma dizisi, bu hafta da Fox TV’nin almış olduğu karar doğrultusunda yayınlanmayacak. Yasak Elma’nın yeni bölümü 17 Ocak Pazartesi günü izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 127. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. 

yasak elma foxtv fox yasak elma var mı yasak elma neden yok yasak elma bu hafta var mı yasak elma yeni bölüm yasak elma fragmanı yasak elma fragman yayınlandı mı 10 ocak yasak elma var mı yasak elma ne zaman