Bu iddia magazin gündemini çalkalar: Sibel Can ve Emir Sarıgül hakkında bomba gelişme! Şiddet mi uyguladı?

TAKİP ET

Sibel Can ve emir Sarıgül uzun yıllardan beri bir dargın barışık ilişkilerine devam ediyordu. Son olarak emir Sarıgül Buket Aydın ile anılmıştı ancak bu aşkta çok uzun sürmedi. Emir Sarıgül'ün bu defa da Gülben Ergen ile anılmaya başlaması ile birlikte Sibel Can çileden çıktı. Yaşanan Tüm bu gelişmelerin ardından Sibel Can'ın Emir Sarıgül'den şiddet gördüğü iddia edildi. Peki, Emir Sarıgül Sibel Can'a şiddet uyguladı?

Reklam
Reklam

Ünlü siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül özel hayatı ile gündemden düşmek bilmiyor. Önce Sibel Can ile olan ilişkisi magazin basınının çalkalayan Emir Sarıgül ardından da Buket Aydın ile aşk yaşamaya başlamıştı. Emir Sarıgül Buket Aydın aşkı uzun sürmedi ancak hala Sibel Can ile ilgili olan dedikodular devam ediyor. Özellikle son dönemlerde adı Gülben Ergen ile de aşk dedikodularına karışan Emir Sarıgül’ün sevgilisi Sibel Can ile Bu nedenle kavga ettiği iddia edildi. Haberleri okuyan ünlü şarkıcının sinir krizi geçirdiği öne sürülürken Emir Sarıgül ise sevgilisi Sibel Can'a şiddet uyguladığı iddiaları magazin basınını çalkaladı.
 

Emir Sarıgül Sibel Can’a şiddet mi uyguladı?

Sisi lakaplı Seyhan Soylu YouTube'da yayınlanan Al sana haber isimli programında magazin dünyasını çalkalayacak bir habere imza attı. İddiaya göre bir dargın bir barışık ilişkilerine devam eden Emir Sarıgül ve Sibel Can arasında kıyamet koptu. Çiftin kavga etmesinin sebebinin ise Gülben Ergen olduğu iddia edildi. Seyhan Soylu, Sibel Can Emir Sarıgül ün Gülben Ergen nedeniyle kavgaya tutuştuğu ve kavga sırasında şiddetinde ortaya çıktığını öne sürdü.
 

Kıskançlık krizine girdi

Seyhan Soylu, YouTube'da yayınlanan Al sana haber isimli programında Sibel Can ve emir Sarıgül ile ilgili önemli bir ayrıntıyı paylaştı. İddiaya göre Sibel Can, Buket Aydın dan sonra Gülben Ergen'in de gündeme gelmesi ile birlikte adeta kıskançlık krizine girdi. Evde bulduğu her şeyi sevgilisine fırlatan hatta kafası yarılan Sibel Can'ın tartışma esnasında şiddet gördüğü de öne sürülüyor. Ancak Seyhan Soylu olaylı şiddeti olmadığını tartışma sırasında sinirle iki tarafın da birbirine bir şeyler fırlattığını söyledi. Programda Ayrıca Sibel Can ve emir Sarıgül ünlü evlenip evlenmeyeceğini de konuşuldu. Tayyar Işıksaçan ise Mustafa Sarıgül izin vermediği sürece çiftin evlenemeyeceğini söyledi.