Bu illerde yaşayanlar sakın şemsiyesiz dışarı çıkmayın! Fena bastıracak! 23 Mayıs 2022 hava durumu

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Mayıs 2022 hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteorolojiden bu illerde yaşayan vatandaşlara önemli uyarı geldi. Yapılan son dakika uyarısına göre bugün yağmur fena bastıracak. Sakın şemsiyesiz dışarı çıkmayın... İşte 23 Mayıs 2022 son hava durumu tahminleri…

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 Mayıs 2022 hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ayrıca bazı bölgelerde çok bulutlu havanın görüleceği tahmin edilirken sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji özellikle Marmara'nın doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri, iç Ege, Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ve Hatay çevrelerinde gök gürültülü ve şiddetli sağanak yağış görüleceğini bildirdi.
 

Bu illerde yaşayanlar dikkat

Mesaj Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 23 Mayıs 2022 hava durumu tahmin raporuna göre Kocaeli ve Sakarya'nın iç kesimleri, Bolu Düzce'de Karabük çevreleri, Adana'nın Doğu, Kahramanmaraş'ın Batı ilçeleri, Osmaniye çevreleri, atayım Kuzey kıyılarında kuvvetli sağanak yağış görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede bu illerde yaşayan vatandaşların şemsiyesiz evden çıkmaması gerektiğine dikkat çekilirken aynı zamanda mutlaka sırasında oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.
 

23 Mayıs 2022 İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Megakent İstanbul'da yaşayan vatandaşlar da haftanın ilk gününde hava durumunu merak ediyor. 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü İstanbul'da Yer yer sağanak yağış görülecek. İstanbul'da bugün öğleden sonra havanın parçalı bulutlu olacağı ve bazı ilçelerde sağanak yağışın etkili olacağı bildirildi. Özellikle Marmara ve Karadeniz kıyısında bulunan ilçelerde yağış şiddetli ve rüzgar da son derece kuvvetli olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu ilçelerde yaşayan vatandaşların mutlaka yağış sırasında oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbir almalarını istedi.