Bu sene sokağa çıkma yasağı olacak mı? Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı?

TAKİP ET

Yeni yıla girme arifesinde koronovirüs tedbirleriyle ilgili herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Geçen sene 31 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Vatandaşlar bu senede sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bu sene sokağa çıkma yasağı olacak mı? Sokağa çıkma yasağı var mı?

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıl, koronavirüsten ötürü yılbaşında belirli bir süre sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Yeni yıla günler kala birçok kişi bu senede sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını araştırmaya başladı. Yasak ya da kısıtlama olup olmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. 


Yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı? 

Bu yıl, yılbaşında herhangi bir yasak ya da kısıtlama olacağına dair bir açıklama yapılmadı. Geçen yıl, pandemiden dolayı salgını en aza indirmek için sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. Bu seneye dair İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan sokağa çıkma yasağına dair herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. 


Yılbaşı ne zaman? 

Bu sene yılbaşı, 31 Aralık 2021 Cuma gününe denk geliyor. Yılın ilk günü, 1 Ocak 2022 ise Cumartesi gününe denk gelmektedir. 

yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı sokağaçıkma yasağı olacak mı yılbaşı hangi gün yılbaşı ne zaman