Bu sene yapılacak olan kuran kursu öğretmeni atamaları ne zaman? Bu sene kaç kuran kursu öğretmeni atanacak, kontenjan ne kadar?

TAKİP ET

İmam atamaları her sene heyecanla beklendiği gibi bu senede bekleniyor. İmam adayları bu sene yapılacak olan atamaların tarihlerini merak ediyor. Araştırmalara başlayan İmam adayları, 2022 yılı kuran kursu öğretmeni kontenjanlarını da merak ediyor. Peki, bu sene yapılacak olan kuran kursu öğretmeni atamaları ne zaman? Bu sene kaç kuran kursu öğretmeni atanacak, kontenjan ne kadar? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

İmam atamaları her sene heyecanla beklendiği gibi bu senede bekleniyor. İmam adayları bu sene yapılacak olan atamaların tarihlerini merak ediyor. Araştırmalara başlayan İmam adayları, 2022 yılı kuran kursu öğretmeni kontenjanlarını da merak ediyor. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, konuk olduğu programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken kuran kursu öğretmen atamaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Erbaş bulunduğu açıklamalarda atamalarla ilgili şunları söyledi: "Ramazan'a kadar 7 bin 800 atama yapacağız. Türkiye genelinde 10 bin kuran kursu öğretmenine ihtiyaç var. İmamı olmayan 10 bin camimiz var. 10 bin kuran kursu öğretmenine ihtiyacımız var." 

imam ataması kuran kursu öğretmen ataması 2022 imam ataması 2022 kuran kursu öğretmen ataması diyanet işleri başkanı diyanet işleri başkanı ali erbaş