Bu siteler sayesinde mail okuyarak para kazanın!

TAKİP ET

2021 yılında mail okuyarak para kazanmak mümkün! 2021 yılı mail okuyarak para kazanma sitelerine ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Mail okuyarak para kazanmak artık mümkün! Mail okuyarak para kazanma siteleri sayesinde boş zamanlarınızda para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken e-postaları okumak! İnternet üzerinden para kazanma yöntemlerinden birisi olan mail okuyarak para kazanma işlemi çeşitli siteler üzerinden gerçekleştirilmektedir. Mail okuyarak nasıl para kazanılır? 2021 mail okuyarak para kazanma siteleri nelerdir? Türkiye’de mail okuyarak para kazanmak mümkün mü? Mail okuyarak para kazanmanın mümkün olduğu popüler siteleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Mail okuyarak para kazanılan siteler

Dünya çapında internet üzerinden para kazanma siteleri arasında ünlenmiş olan ve bu konuda en çok tercih edilen siteler aşağıdaki gibidir;

MyPoints

Inbox Pays

Inbox Cash

Inbox Dollars

Points 2 Shop

 

Mail okuyarak nasıl para kazanırım? Ne kadar kazanırım?

Yurtdışı siteleriyle birlikte mail okuyarak para kazanmak mümkün. Yurtdışı sitelerine kayıt olarak ve size gönderdikleri mailleri okuyup bu maillerde verilen video izleme gibi görevleri tamamladıktan sonra para kazanmak mümkün. Mail okuyarak para kazanmak çeşitli siteler sayesinde artık mümkün. Boş zamanlarınızda mail okuyarak para kazanabilirsiniz. Peki bu siteler üzerinden nasıl para kazanılır? Nasıl mail okuyarak para kazanılır?

 

MyPoints mail okuyarak para kazanma

MyPoints isimli site üzerinden mail okuyarak para kazanabiliyorsunuz. Bu yöntemin en çok tercih edildiği siteler arasında yer alan MyPoints, aynı zamanda yeni kayıt olanlara 10 dolar bonus vermekte. Bonus bakiyeyi çekmeniz mümkün değil, ama site üzerinde beliren görevleri yaptıkça kazancınız git gide artıyor ve bu şekilde paranızı çekebiliyorsunuz. Site üzerinden paranızı çekmek yerine 70’in üzerinde satıcıdan kazandığınız parayla çeşitli şeyler alabilirsiniz.

13 yaşın üzerinde olan herkes MyPoints kullanabilmektedir. Hesabınızı oluştururken Amerika Birleşik Devletlerinde oturuyormuş gibi oluşturmalısınız. Ödemelerinizi sonradan Amazon hediye kartı şeklinde alabilirsiniz. 

 

Inbox Pays mail okuyarak para kazanma

Mail okuyarak para kazanma işlemlerinin gerçekleştiği ünlü sitelerden bir diğeri ise Inbox Pays. Günde size 3 tane e-posta gönderen Inbox Pays üzerinde bulunan görevleri gerçekleştirdiğinizde para kazanırsınız. Ne kadar görev tamamlarsanız o kadar çok kazanırsınız. Bakiyeniz 50 dolara ulaştığınızı paranızı PayPal üzerinden çekebilirsiniz. Bu siteye de aynı şekilde ikametiniz Amerika Birleşik Devletleri’ndeymiş gibi kayıt olmakta fayda var. Siteden kazanarak çekebileceğiniz minimum miktar ise 50 dolar.

 

Inbox Cash mail okuyarak para kazanma

Reklamverenler aracılığıyla berlenmiş olan görevleri e-posta adresinize yollayan Inbox Cash, görevler tamamlandığında bakiyenize para yüklemektedir. Genel olarak görevler bir web sitesini ziyaret etmeyi ve bu site içerisinde bir süre bulunmayı içermektedir. Aktif üyeliğinizin bulunması gereken sitede 15 gün boyunca aktif olmayan hesaplar otomatikman iptal edilmektedir. Site üzerinden kazandığınız parayı Payeer, Perfect Moneyt ve Faucet Pay üzerinden alabilirsiniz. Ödeme alabilmek adına hesabınızda en az 0.01 dolar bulunması gerekmektedir. Sisteme getirdiğiniz her kullanıcı için de 0,20 dolar ödenmektedir.

 

Inbox Dollars mail okuyarak para kazanma 

Mail okuyarak para kazanılan diğer bir ünlü site ise Inbox Dollars. Site üzerinden hesap açarken kendizi Amerika Birleşik Devletleri’nde oturuyormuş gibi göstermekte fayda var. Bu site üzerinden para alabilecek ülkeler sınırlıdır. Amerika Birleşik Devletleri, İrlanda, Fransa, Almanya ve Hindistan bu ülkeler arasındadır. Siteye üye olabilmek için 13 yaşından büyük olmanız gerekmekte. Sitenin asgari ödeme tutarı 10 dolardır.

 

Points 2 Shop mail okuyarak para kazanma

E-mail adresinizle kayıt olduktan sonra mailleşme üzerinden para kazanabileceğiniz sitelerden birisi de Points 2 Shop’tır. Site üzerinden size gelen mailler içerisinde çeşitli videoları izleme, anketleri tamamlama ve bunun gibi çeşitli görevler yer almaktadır. Siteye yukarıda belirtilen ülkelerden birisinden giriş yapmalısınız.

 

Türkiye’de para kazandıran mail siteleri

Türkiye’de e-posta okuyarak para kazanmanızı sağlayan para siteleri hangileridir? Bu konuda ünlü sitelerin çoğunluğu yurtdışında bulunmaktadır, Türkiye’de yer almamaktadır. Kendinizi başka bir ülkedeymişsiniz gibi göstererek ve bu şekilde kayıt olarak internetten para kazanabilirsiniz. Türkiye içerisinde bu kadar ün elde etmiş bir site bulunmamaktadır. İnternet üzerinden para kazanma sitelerinin çoğu yurtdışında yer almaktadır. 

mail okuyarak para kazanma mail yoluyla para kazanma internetten para kazanma anket yaparak para kazanma mail üzerinden para kazanma